Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:rotf:

@tema: Danas bolonjeze sos i integralne špagete.

Moram da preporučim, jer do sada nisam naišla na tako finu integralnu testeninu.

pro_v_0052423.jpg

durum tjestenina, missim zasu :roll:

Ta vecina zena je vaspitavana u stilu, "sta god radila, varjaca ti ne gine" i to odmalena, to tesko moze da stvori ljubav prema kuvanju, koje je od kad znaju za sebe predstavljeno kao obaveza za ceo zivot.

Kod starijih generacija uvazavam tvoj argument, naravno.
Kod mladjih ga ne mogu uvaziti. Primecujem da mnoge uopste nisu zainteresovane, a neke ni jaje ne znaju da skuvaju. Nije im kul i smor im je da provedu sat vremena pored sporeta (kao da je ne znam ti ja sta i kao da tih sat vremena pored sporeta zamene necim pametnijim...da se ne lazemo).

U to ime, moj muž danas pravi ručak, na meni je samo da dođem i da jedem :malav:

- - - - - - - - - -

O svim prljavim sudovima posle tog naleta kreativnosti i uživanja, vešu koji treba da peglam i stanu koji treba da spremam nećemo sada :))))

Moj novopečeni muž mi je sinoć doneo sveže zaklanu, očišćenu patku...dobio od prijatelja.
Ja se obradovala, jer volim to da jedem, a nikad ne nadjem da kupim...
Sećam se da je baka to divno spremala,da smo svi voleli,ali nje više nema.
Znam da pačetina ume da bude itekako tvrda, mada ovo je mlado...ali meso im je takvo..
Kako da je spremim, a da to bude lepo , mekano,koliko je s tim mesom moguće...?

U to ime, moj muž danas pravi ručak, na meni je samo da dođem i da jedem :malav:

- - - - - - - - - -

O svim prljavim sudovima posle tog naleta kreativnosti i uživanja, vešu koji treba da peglam i stanu koji treba da spremam nećemo sada :))))

To je lepo, koleginice. :ok:

Kod nas sam ja taj, koji uglavno kuva. Zadaci su poreljeni fer, rekao bih.

Ono sto mene zabrinjava je da mnoge zene, koje nece da kuvaju mozda naidju i na muskarca kojeg to ne zanima...a za decu i nije bas zdravo da se hrane po Mc Donald´s-u i sl. Mislim, nije to moj problem, daleko bilo...samo kazem.

Ono sto mene zabrinjava je da mnoge zene, koje nece da kuvaju mozda naidju i na muskarca kojeg to ne zanima...a za decu i nije bas zdravo da se hrane po Mc Donald´s-u i sl. Mislim, nije to moj problem, daleko bilo...samo kazem.

kuvace...kad se novcanik skupi u pranju :lol:
a one sto stvarno imaju kesha danas obicno imaju i dadilje koje znaju nahranit djecu
bolje od njih

Ma kakvi, kod nas uvek ima štagod kuvano da se jede.
Kuvamo oboje, veš je moj, a stan zajednički u smislu obaveza.
Dok nemamo dece lako nam je i lako se i dogovaramo, bitno nam je da nam ostane što više vremena slobodnog da ga lepo provedemo a ne robujući poslovima.

Kad budemo živeli u brvnari dok on bude cepao drva i kosio travu za ovce ja ću preuzeti na sebe sve oko kuće, poodavno sam mu obećala :))))

Mislim to kad budemo išli da okajavamo grehe da ne skončamo u kotlu :sad2:

Ma kakvi, kod nas uvek ima štagod kuvano da se jede.
Kuvamo oboje, veš je moj, a stan zajednički u smislu obaveza.
Dok nemamo dece lako nam je i lako se i dogovaramo, bitno nam je da nam ostane što više vremena slobodnog da ga lepo provedemo a ne robujući poslovima.

Kad budemo živeli u brvnari dok on bude cepao drva i kosio travu za ovce ja ću preuzeti na sebe sve oko kuće, poodavno sam mu obećala :))))

Mislim to kad budemo išli da okajavamo grehe da ne skončamo u kotlu :sad2:
Покајница је нова жена.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back