uplašio sam se anorexije))
mogu ja 1 dan da ludujem![]()
...
ovako ja pravdam sebe kad navalim na cvarCe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uplašio sam se anorexije))
mogu ja 1 dan da ludujem![]()
ovako ja pravdam sebe kad navalim na cvarCe
@tema: Danas bolonjeze sos i integralne špagete.
Moram da preporučim, jer do sada nisam naišla na tako finu integralnu testeninu.
![]()
,nekako mi prazno.ma jasta, ove se sve zblebaju, vamo ako pise 5 minuta, kuvam 5 minuta, volim te idiot frendli namirnice. i americku farmaceutsku industriju
durum tjestenina, missim zasu![]()
ma jasta, ove se sve zblebaju, vamo ako pise 5 minuta, kuvam 5 minuta, volim te idiot frendli namirnice. i americku farmaceutsku industriju
joj kad vidim one špagete ko mali prst debele.... a inetgralne i tesenine i pirinač nikad nisam naišao na pristojne![]()
Za mene neshvatljivo, jer obozovam da kuvam...ali o.k., vecina zena je takva. Postujem i to.
Ta vecina zena je vaspitavana u stilu, "sta god radila, varjaca ti ne gine" i to odmalena, to tesko moze da stvori ljubav prema kuvanju, koje je od kad znaju za sebe predstavljeno kao obaveza za ceo zivot.

)))Није то случајно, води рачуна, неко то види одгоре.U to ime, moj muž danas pravi ručak, na meni je samo da dođem i da jedem
- - - - - - - - - -
O svim prljavim sudovima posle tog naleta kreativnosti i uživanja, vešu koji treba da peglam i stanu koji treba da spremam nećemo sada)))
Мани свеједно, не чека ме тај посао.... можда да позовеш испомоћ из Лондона, баш би било фенси?!?Smaraš.
U to ime, moj muž danas pravi ručak, na meni je samo da dođem i da jedem
- - - - - - - - - -
O svim prljavim sudovima posle tog naleta kreativnosti i uživanja, vešu koji treba da peglam i stanu koji treba da spremam nećemo sada)))

To je lepo, koleginice.
Kod nas sam ja taj, koji uglavno kuva. Zadaci su poreljeni fer, rekao bih.
Ono sto mene zabrinjava je da mnoge zene, koje nece da kuvaju mozda naidju i na muskarca kojeg to ne zanima...a za decu i nije bas zdravo da se hrane po Mc Donald´s-u i sl. Mislim, nije to moj problem, daleko bilo...samo kazem.

To je lepo, koleginice.
Kod nas sam ja taj, koji uglavno kuva. Zadaci su poreljeni fer, rekao bih.
Ono sto mene zabrinjava je da mnoge zene, koje nece da kuvaju mozda naidju i na muskarca kojeg to ne zanima...a za decu i nije bas zdravo da se hrane po Mc Donald´s-u i sl. Mislim, nije to moj problem, daleko bilo...samo kazem.
)))
Покајница је нова жена.Ma kakvi, kod nas uvek ima štagod kuvano da se jede.
Kuvamo oboje, veš je moj, a stan zajednički u smislu obaveza.
Dok nemamo dece lako nam je i lako se i dogovaramo, bitno nam je da nam ostane što više vremena slobodnog da ga lepo provedemo a ne robujući poslovima.
Kad budemo živeli u brvnari dok on bude cepao drva i kosio travu za ovce ja ću preuzeti na sebe sve oko kuće, poodavno sam mu obećala)))
Mislim to kad budemo išli da okajavamo grehe da ne skončamo u kotlu![]()
)))))))))