- Poruka
- 63.764
Не заборавите лимун и пуно бибера, да не буде отужно.
Сад сам се погубила.
У шта лимун?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не заборавите лимун и пуно бибера, да не буде отужно.
Eno vam recept gore, mojne da izmisljate sunke, jaja, kukuruz i ostale gluposti u ruskoj salati, lebe mekani.
Zene i kuvanje kao ja i balet...veze nemate.![]()
Сад сам се погубила.
У шта лимун?
Ја не варим кукуруз у било каквој салати, јелу итд... Само на клипу, посољен.
- - - - - - - - - -
Нацедиш лимун у руску салату. Мислим, пола лимуна.
Мени је довољан краставац да ми да киселине колико могу да поднесем.
Кад помислим на кисело, уста ми се сакупе као штирак да сам појела.

Pa nista, okrenes se, nabodes komad svinjskog pecenja, uzmes malo hleba... i onda bude sve o.k.![]()
r...r... jel to o ruskoj salati nešto?
ruska salata je
barena i seckana jaja, kuvani grašak, kuvana i iscekana šargarepa, kuvan i iseckan krompir, seckana karneks šunka, seckano kuvano pileće belo, seckani kiseli krastavčiči, TOMI majonez i so.
I NI-ŠTA DRUGO!
ruska salata je
barena i seckana jaja, kuvani grašak, kuvana i iscekana šargarepa, kuvan i iseckan krompir, seckana karneks šunka, seckano kuvano pileće belo, seckani kiseli krastavčiči, TOMI majonez i so.
I NI-ŠTA DRUGO!

Nemate pojma. Mene cerkica u septembru zamolila da joj napravim, bez da se iko priblizno doticao te tema...a pravim je samo u periodu oko Bozica.![]()
jer je to ruska salata. piletina kupi tečnost, šunka daje ukus. pavlaka možda može u kinesku salatu![]()
ruska salata je
I NI-ŠTA DRUGO!
...ja ovako isto pravim....takav recept sam dobila pre xy godina i njega se drzim...svi vole...
Е, а стварно ми руску салату повезујемо са Новом годином и неким слављем попут рођендана.
Овако се никада не сетим да је направим.
Исто као питу од купуса.
За Бадњи дан, па за Бадњи дан.
А сви је волимо.
Ако већ стављаш пилетину, боља је продинстана него кувана. Не распада се толико.
Кад пробам јавићу, мада ја волим сваку врсту клопе и једем без проблема.Волиш ли карамелизовани лук? Фантастичан је.

ruska salata je
I NI-ŠTA DRUGO!

Zavisi koji grill tiganj... ja imam jedan teflonski, i jedan od livenog gvožđa, i ne podmazujem uljem ni jedan, s tim da ovaj od livenog gvožđa uvek posle korišćenja očistim i nauljim malo. Sa teflona sve spadne samo... a verovatno zavisi i od mesa...Kako funkcionise grill tiganj?
Sjajno! Ja moram da kupim a ne znam gde ni sta ni koliko para. Muka mi od povrca kuvanog na pari.Zavisi koji grill tiganj... ja imam jedan teflonski, i jedan od livenog gvožđa, i ne podmazujem uljem ni jedan, s tim da ovaj od livenog gvožđa uvek posle korišćenja očistim i nauljim malo. Sa teflona sve spadne samo... a verovatno zavisi i od mesa...
Obožavam ih... evo kako podmazujem ovaj liveni:
![]()
svoj od livenog sam poklonilaSjajno! Ja moram da kupim a ne znam gde ni sta ni koliko para. Muka mi od povrca kuvanog na pari.
ja imam delimano keramički. služi svrsi, ali nisam oduševljena. zapravo, to delimano posuđe je go k. ako se ja pitam. metalac je zakon