smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sigurno se moliš nad svakim obrokom i zahvaljuješ na svakom zalogaju...
ne znam osobu koja se bar nekoliko puta godišnje ako ne mnogo češće ne ponaša neodgovorno prema hrani
da se razumemo, ja izuzetno cenim hranu, ne volim ni bacanje, a posebno mršćenje nad hranom ne volim ovo, ne volim ono; ali sad su svi dobri samarićani i staršno pažljivi

), sa sve kremom od vanile sa borovnicama 
Pogledajte prilog 326212Pogledajte prilog 326213Pogledajte prilog 326214
E tako bila sam dovoljno domaćica
Punjene palačinke se peku (još 20min), ostalo je još 8 palačinki koje će biti sa Nutellom, plazmom i bananama za večeru posle punjenih pečurki i tolko od mene![]()
Inače više ne kuvam uopšte preko nedelje, pošto na poslu imamo kantinu u kojoj je hrana vrh, a firma preuzima i placa svu hranu
Evo primera od juče: grilovan losos u sosu od mladog luka, brokoli i krompir tanjirići (kako ih ja zovem), sa sve kremom od vanile sa borovnicama
Pogledajte prilog 326215
Blago tebi. A šta jede ostatak porodice? Ja ove moje termite ne mogu da prehranim...Inače više ne kuvam uopšte preko nedelje, pošto na poslu imamo kantinu u kojoj je hrana vrh, a firma preuzima i placa svu hranu
Evo primera od juče: grilovan losos u sosu od mladog luka, brokoli i krompir tanjirići (kako ih ja zovem), sa sve kremom od vanile sa borovnicama
Pogledajte prilog 326215
Sta mislite o novim KERAMICKIM TIGANJIMA?
![]()
U Bečuta firma sa takvim ruckom nije u srbiji. ili se varam?
Tata sprema za sebe uvek sam, uglavnom testo ili meso... ćerka mi je komplikovana za hranu isto, najviše voli viršle, Poli parizer, slatkiše, supe i testaBlago tebi. A šta jede ostatak porodice? Ja ove moje termite ne mogu da prehranim...

dive,pa na sta lici taj kolac?jel ukusan?
sebi losos na račun firme
a ćerki poli parizer...
crna damo...![]()

damo,blago tebi,super izgleda klopa,samo se cuvaj,nista od toga ne deluje dijetalno
a i od kad losos i brokoli nisu zdrava hrana
ja moram svaki dan najmanje 1500 kcal da pojedem 
sebi losos na račun firme
a ćerki poli parizer...
crna damo...![]()
Blago tebi. A šta jede ostatak porodice? Ja ove moje termite ne mogu da prehranim...
Lepo izgleda i ok je ukus
Odakle ti ideja da mi treba dijetalno?!a i od kad losos i brokoli nisu zdrava hrana
ja moram svaki dan najmanje 1500 kcal da pojedem
![]()

ovo prvo pretpostavljam da se salis
brokoli i losos su divna i dijetalna hrana,al bareni ili grilovani.na tabletu sam,mala mi je slicica,mozda gresim,al krompir deluje przen,losos je u sosu od pavlake,a brokoli verovatno na puteru.
mislim mljac,a je opasno kad je svaki dan
ma meni super
videh već meni za sledeću nedelju, biće lepih supica i par lepih obroka 
totalno sam pogubljena sorry 
Ne znam, ali moj keramički vok su deca odmah poebala verovatno viljuškom, a i meni je zagoreo jednom, tako da sad redovno zagoreva...Sta mislite o novim KERAMICKIM TIGANJIMA?
![]()

Moji nisu crveni, ali odlicni su.Sta mislite o novim KERAMICKIM TIGANJIMA?
![]()
mislim sve najlepse
kunem se u keramicki vok

Moji nisu crveni, ali odlicni su.
I sakricu ih kad mi dodje jedna sestra koja je uspela i cepter serpu da "pokvari", ovo je za kuvare i kuvarice koji znaju da paze posudje.
- - - - - - - - - -
![]()