Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
Sada razmišljam šta ne volim sa pijace...volim sve.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...kuvate li sta zene
...dosla po ideju za sutra, kad ono sem Kvinsi nabrzo i nasuvo niko nista...![]()

Probaj u ovako nečemu:Imam ja I kesu te crne slacice, doneo mi drugar kada je bio u indiji, mislim... Al nisam ni otvorila :-D B-)
Ispekla sam i pitu od jabuka.Dosta za danas.
- - - - - - - - - -
Moj si ručak preskočila,a i bulgur sam skuvala.
- - - - - - - - - -
Uveče još hleb,to sam zaboravila.Sinoć sam zasela uz forum i zemičke se prepekle,ali su bile jestive.![]()

koliko gog sam obilazila temu stize na nju...
ne moram ni pominjati da do sada nisam kuvala uopste
danas telece snicle u parajz sosu i spageticeeee.... jos da žmuž dodje pa da ždrema, gladna sam ko vuk

srecnoooo....cek bre udade se ti,m?
..a nista fotkice da vidimo kako si bila lepa mlada...ccc..dobro bre jel mi tetke treba ovde sad da se osecamo odbaceno
..ajde sa srecom, ako imas zelje da naucis lako ces savladatisrecnoooo..
![]()
trebate!
isto kao i djeca sa posebnim potrebama!

...sto meni to oko dece sa posebnim potrebama, gde si ti video da sam ja pisala nesto protiv njih![]()
pa nisi ti, al vidim da ima postovalaca nacizma, pa reko da se dodvorim njima, oni su sad popularni. kriva im druga djeca shto su njihova glupa i shto nisu ispunila njihova bolesna ocekivanja
...ne ulazim u to, niti zelim da bilo sta pisem po tom pitanju....sa mojom decom u razredima je bilo romske dece i nikad niko od nas roditelja se nije bunio,
neki su bili cak duplo stariji od uzrasta za prvi razred, ali nisam primetila da su ikog ometali, sve je do same uciteljice kako ce organizovati rad na casu...
...koje dete je htelo da uci niko mu nije smetao, koje nije sto opravdanja je naslo....uvek je tako...
ma normalno, al bas sam popizdio da ima tako sebicnih ljudi kojima su svi drugi krivi za vlastite neuspjehe

))
)))
)))