Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako spremate snicle sarana?

ja navikla da svu ribu stavim u rernu , u foliju, malo masinovog i to je to

ali ne znam da li je bolje da ove snicle przim, ono klaisno malo u brasno pa na tiganj ili isto u rernu?

Kad sam prinudjen u kutjnoj varijanti da pravim, a to je extremno retko, ne pravim u rerni, ja npr. piletinu u kornfelsu pečen u rerni, čak i meso u zepteru pravim, a ne u rerni, a pečeno pile u rerni, i tako dalje i tako to....a ribu brasno i u duboko vrelo ulje...al to extremno retko i ne šarana, šarana ne jem srBskog...

corba od karfiola i makorone sa sirom u rerni
Sredstvo za ciscenje rerne
u 200 ml vode staviti 2 jedace kasike sode bikarbone i pustiti da provri,
ohladiti i procjediti.staviti u neku praznu bocu i prskati rernu 3-4 puta dnevno.par dana dnevno.
isprskat zicu,vrata sve,
ako ti treba rerna ukljucis peces u njoj ko da to nisi prsko
kasnije samo voda i sunder i rerna blista
ako je bas ,bas prljava ponovit postupak
isprobala,nikad lakse nisam ocistila rernu

stavila jednu sniclu u brasno jednu samo ulje, so i u rernu, pored brancin samo u ulju i gotovo

a ne volim przenu ne zbog mirisa nego mi je teska nekako za jelo, ne prija mi, a od zacina stavim posle beli luk, ruzmarin, persun, jos malsinovog ulja, kako kad i limun za morsku

ne volim nista vise, sve mi ostalo nekako ubije ukus ribe

Redovno mi se dešava da umesto ove teme otvorim Da vas vidim danas..valjda zbog one četvorke..i opet mi se to desi,kad tamo Smokva u punom sjaju svog osmeha i nozem i tortom...bila sam ubedjena da sam na kuvanju..

Elem,spojih dinstanu mlevenu junetinu s pecurkama,dodaj tikvice i zapekoh u rerni.A za njega od drugog dela mesa bolonjeze...Sve vec termicki obradjeni elementi od juce..je l se racuna u kuvanje?

Пилећа супа и пилав.

Дамица је јуче направила корпице од чоколаде, меда и корнфлекса, тако да имамо и десерт :heart:

onako da nije ni za kasiku, ni za viljsuku :lol:
pise se odvojeno, koliko ja znam. ili ne:think:
Заједно, мени се чини да је то сложеница?!?
У сваком случају боранија нагусто, запечена ми је прва лига!

- - - - - - - - - -

ma nije ni bitno, nego razmisljam kakva je to boranija i pokusavam da je povezem sa nasuvim :lol:
Насувом, немој да карикираш.
Бре!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back