Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Намерно, мутиш бре у касно пре подне.izazvala sam pravu pometnju jednm obicnim ruckom![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Намерно, мутиш бре у касно пре подне.izazvala sam pravu pometnju jednm obicnim ruckom![]()
Uz izraz nasuvo je moja baba znala da kaže da "puca za ušima" kako je lepo.odvojeno, I to vase "nasuvo" mi je sumnjivo, al valjda je to takav izraz

da vas pitam nesto..
posto novi trendovi nametnu nove recepte, malo malo pa cujem recept i dodas korijander
ja seme korijandera suvo volim..to je ono sto se nalazi u tegli sa krastavcima kad se kisele, al svez nikad nisam videla na pijaci i nikad nisam probala
i pre neki dan odem u metro da vidim da li imaju neku lepu garnituru za terasu i vidim policu sa svezi zacinima
kupim mirodjiju - sto ej sigurno sigurno, bosiljak i majcinu dusicu i vidim korijander
stavim i njega i dok sam isla do kase otkinem listic i probam
znaci, ja nista groznije u svom zivotu nisam probala!!!
kao da sam pojela onu zelenu smrdibubu koje ima leti..
iz momenta sam se okrenula i korijander vratila na policu
jel ga koristite vi?
da vas pitam nesto..
posto novi trendovi nametnu nove recepte, malo malo pa cujem recept i dodas korijander
ja seme korijandera suvo volim..to je ono sto se nalazi u tegli sa krastavcima kad se kisele, al svez nikad nisam videla na pijaci i nikad nisam probala
i pre neki dan odem u metro da vidim da li imaju neku lepu garnituru za terasu i vidim policu sa svezi zacinima
kupim mirodjiju - sto ej sigurno sigurno, bosiljak i majcinu dusicu i vidim korijander
jel ga koristite vi?
zaboravila sam na njega.Možda je bolje da ga i ja prvo pomirišem u Metro-u.
Koristim mleveni korijander,počela sam sa supom od crvenog sočiva,pa isprobavam i u drugim jelima.Sada sam dodala malo u bulgur sa povrćem,bude ljutkasto od njega.
Lišće nisam probala,ali sam kupila seme za posejati,i još nije u zemlji...zaboravila sam na njega.Možda je bolje da ga i ja prvo pomirišem u Metro-u.
![]()
nemoj da ga mirises jer ne mirise nikako..ali izgrickaj list
meni ima ukus smrdibube i deterdzenta za sudove pomesan

nemoj da ga mirises jer ne mirise nikako..ali izgrickaj list

Mi ga volimo.Nešto izgubih volju da ga probam.
Žuti paradajz nije gmo,dobijen je običnim ukrštanjem,i ima ga već dugo(oko 150 god).Nisam baš toliko stara,ali ga već odavno jedem.Mi ga volimo.

Јао, бре, Дајв, као да си некад пробала смрдибубу и детерџент за судове помешано![]()

pa nisam pomesano, al jesam odvojno![]()

Smrdibubu sam okusila sa malinama,i naučila da ih zagledam sa svake strane.

Уствари најмање љута слачица.Tako je, slacica se stavlja u krastavce, to je belicasto zrno... A korijander je dobar za mesa I divljac.... Ja izmrvim par zna pa dodam sniclama kada ih dinstam...
da vas pitam nesto..
jel ga koristite vi?
nasi ljudi jako cesto ne vole korijander koji se koristi dosta u drugim kuhinjama, tako da nista cudno....nemoj da ga mirises jer ne mirise nikako..ali izgrickaj list