Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
przila sam na ulju,kazu moji da su mekane.
inace kad smo poceli da se zabavljamo zmu i ja,moji otisli na more,a nas dvoje sedam dana bili u ledincima
bilo je 23 sata u krevetu i malo da se spremi jelo.
i tako ja jedan dan,vrlo iskusno kupim junece snicle,koje nisam ni istukla,nafilujem ih sa sirom i sunkom i brzinski ispecem na vrelom ulju
srecom pa je seks bio bolji,inace bih ostala neudata:mrgreen:

pa ukus je zeleno i sveze sto vuce na grilovano :))))
onaj svez rendani celer i praziluk joj daje hrskavost
super je salatica
spargla i tikvice su inace prilicno neutralne
Verujem da je super,samo kada čitam ovu temu ili recepte,imam osećaj da odmah osećam ukuse,ali sam se ovde zbunila.Nisam nikada probala sve to zajedno.

Kako da napravim pitu od sira i spanaća? Imam pola kg kora i neki spanać, pa bih to da iskoristim i napravim za večeru.

ja bih spanac napravila klascino sa sve malo belog luka unutra, tek onda bi pomesala sa sirom i filovala
spanac je neutralniji od zelja, pa je bljuckast ako se ne zacini

- - - - - - - - - -

Verujem da je super,samo kada čitam ovu temu ili recepte,imam osećaj da odmah osećam ukuse,ali sam se ovde zbunila.Nisam nikada probala sve to zajedno.

ajde dodji da probas :)

evo je

037-1.jpg

• Podržavam
Reactions: Em.
przila sam na ulju,kazu moji da su mekane.
inace kad smo poceli da se zabavljamo zmu i ja,moji otisli na more,a nas dvoje sedam dana bili u ledincima
bilo je 23 sata u krevetu i malo da se spremi jelo.
i tako ja jedan dan,vrlo iskusno kupim junece snicle,koje nisam ni istukla,nafilujem ih sa sirom i sunkom i brzinski ispecem na vrelom ulju
srecom pa je seks bio bolji,inace bih ostala neudata:mrgreen:
Sada su ti šnicle odlične! :super:
ajde dodji da probas :)

Daleko sam :heart:,pozovi RAZVIGORA ako smeš..:lol:

Ma kakav beli luk u pitu.

Ako stavljaš, jedina varijanta ako baš hoćeš luk da to bude praziluk. Taj jedini ide u pite.

Ne treba ti luk. I praziluk je varijanta sa pitom sa pečurkama i SAMO u toj vaarijanti.

NIKAD nisi pravila zeljanicu? qq lele

Nism nikada pravila zeljanicu. :rtfm:

Dive, hvala.

Mlad je spanać? Ne treba ti barenje, pomešaj sirov ako je mlad - u činiji spanać - sir je l sremski? Jao švapski sirac :heart:

Ja ne bin tu ništa dodoavao, na kraju presečeš, dodaj malo jogurta - pavlake. u smesu i preseci, pa ondak zalij sa malko kisele vode, a gore premaži ostatkom fila i jednim umućenim žumancetom...silikonskom metlicom..lepo će da naraste i jedino što zavisi koliko će biti blago ili jako...od toga koliko je sir slan jer je sam spanać blag i pomalo bljutav.

eto.

Mlad je spanać? Ne treba ti barenje, pomešaj sirov ako je mlad - u činiji spanać - sir je l sremski? Jao švapski sirac :heart:

Ja ne bin tu ništa dodoavao, na kraju presečeš, dodaj malo jogurta - pavlake. u smesu i preseci, pa ondak zalij sa malko kisele vode, a gore premaži ostatkom fila i jednim umućenim žumancetom...silikonskom metlicom..lepo će da naraste i jedino što zavisi koliko će biti blago ili jako...od toga koliko je sir slan jer je sam spanać blag i pomalo bljutav.

eto.

al kad spanac prvo pripremi sa belim lukom, onda pita bude vrhunskog ukusa :smeker:

eto.

Vidi ga kako se razmeće kulinarskim umećem...:strika:

- - - - - - - - - -

al kad spanac prvo pripremi sa belim lukom, onda pita bude vrhunskog ukusa :smeker:

a ni dive ne odustaje...:zcepanje:

eto.

...bas tako:ok:

Pa, recite Dikiju da će sa belim lukom biti jako, sir + beli luk propržen, prejako..može da proba, al ne garantujem zadovoljstvo konzumenata.

- - - - - - - - - -

kad se dobro skuva mekano je kao duša...:zaljubljena:

čist mišić,znači skidamo sve žilice sa srceta i odvajamo samo čisto meso....
mora da se dinsta oko 3-4 sata...ali je zato ukus neprevaziđen...:zbalavi:

Jeo bih, al ne smem da rizikujem da kupim i pravim, eiga....da sam ti komšija, sad bih ti se najavio da probam :))))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back