- Poruka
- 21.848
joj sto ja volim taj seljacki oslic
- - - - - - - - - -
pa da ti pravo kazem, ona meni uopste nisu bitna stavka u kriterijumu ni po tom pitanju
samo da mu boja glasa nije kao da je u horu beckih decka![]()
i ja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joj sto ja volim taj seljacki oslic
- - - - - - - - - -
pa da ti pravo kazem, ona meni uopste nisu bitna stavka u kriterijumu ni po tom pitanju
samo da mu boja glasa nije kao da je u horu beckih decka![]()

Подразмевано бре!kaki bre matorci kaka deca, sve ljudi mladi u dvadesetim nego zakerju nesto jer tako mami za vrat, a vamo ne znaju ni lukac da izdinstaju!samo ostro samo diktatura!
rekla sam deci da mora da se jednom bar jede riba,a oni su izglasali da jedu te stapice.tu nema ni r od ribe,a tek sto je neukusno

u opste mi nije jasno po kojoj logici se ruska salata zove salatom, ono se posle nekoliko zalogaja zasitis i ne bude ti dobro od majoneza.
i taj grasak u istoj
meni ona dobra za izbegavanje...jos kad ti neko kaze kao imam salatu pa ti iznese rusku il krompir salatu a ti ocekujes neku zelenu il svez kupus ili svezu cveklu nesto tog tipa
- - - - - - - - - -
aaaaaa losos bezvrezna riba, pa kako to![]()
Па то и причам.
Мени је редослед по укусу следећи: лосос, лососка пастрмка, смуђ (још ако је свеж), али волим и оне сељачке ослиће што се спремају за славу.
Зато сам јој и рекла да деца после таквих "безвезних риба" неће тражити штапиће.
a losos mi je najbolji dimljeni, ovako mi je malo bezlican.Probaj prvo ukus da li ti se svidja,malo je specifican. Po meni bolji,ali..

Baš lepo izgleda, verujem i da je ukusno...a povod je ?Hvala na savetu, ali je nažalost nisam našla
Kao treba da je ima ali je nema i to sam u 3 prodavnice bila
Na kraju sam išla sa običnim i napravila salatu od graška, krompira, šargarepe, jaja, kiselih krastavčića, pileće šunke, majoneza, malo senfa, malo limunovog soka, soli i bibera
Super je ispala, o ukusu obaveštavam sutra
Pogledajte prilog 324952
Inače napravih i Kapri tortu za sutra, mislim da je lepo ispala i biće ukusna
Pogledajte prilog 324953
@tema: Danas suprug sve sprema. Za ručak napravio lazanje, ja uzela malo a sad pravi supicu.
Hvala na savetu, ali je nažalost nisam našla
Na kraju sam išla sa običnim i napravila salatu od graška, krompira, šargarepe, jaja, kiselih krastavčića, pileće šunke, majoneza, malo senfa, malo limunovog soka, soli i bibera
Pogledajte prilog 324952
Pogledajte prilog 324953
@tema: Danas suprug sve sprema. Za ručak napravio lazanje, ja uzela malo a sad pravi supicu.
Hvala na savetu, ali je nažalost nisam našla
Pogledajte prilog 324952
Pogledajte prilog 324953

Baš lepo izgleda, verujem i da je ukusno...a povod je ?

eto da nazdravimo i malo nešto lepo pojedemo 

Sve je tu, ne može da omaneSuper sve izgleda
![]()
baš sam ponosna, videćemo ukus sutra...

...mnogo lepo izgleda, jel ovo s' nekim povodom ili?
..ja volim rusku, a pravim uglavnom sa piletino, bez ikakvih sunki i kojecega, skuvam pola pileta i odvojim od kosti i kozure,
pa sitno to meso sjedinim sa povrcem, manje krompira, manje jaja, ili bez...ostalo je klasika...nekad sam kad nas je bilo
vise pravila majonez...bio neki recept za majonez u tegli, sa svezim jajetom i jednim zumancetom pride, sve se stavi zajedno
u teglu, da bude negde do pola, ulje, sirce, so, jaja...i kad se umuti bude puna tegla bas lepog majoneza...e od kad su cure
porasle to pravila nisam...lep je i za sendvice, bar je meni bio lepsi od kupovnog...

a još gori i sa još manje "glavnog sastojka" su oni panirani kolutići lignje. E to se ni ne oseća na lignje. Meni su ti štapići zgodni jer deca mogu da ih isprže začas ako nema ništa drugo ili zafali, pa gledam da ih uvek imam u zamrzivaču.rekla sam deci da mora da se jednom bar jede riba,a oni su izglasali da jedu te stapice.tu nema ni r od ribe,a tek sto je neukusno
šta je to seljački oslić? Onaj najjeftiniji? Ja sam danas kupila dva komada pržena. I sreća da jesam, taman su se uklopili sa ostacima jučerašnjih pljeskavica od koprive i krompira. Češće ću ja da kupujem gotovu ribu. Ima radnja u blizini, izvorno je bila samo mesara, pa su onda malo po malo dodavali, prvo počeli da peku to meso, pa sad imaju fin izbor gotove hrane, a od riba spremljenih: oslić, škarpina, skuša, pastrmka, orada, šaran... jeste skuplje nego da kupim presnu ili smrznutu, pa da sama spremam, ali je odmah gotovo.joj sto ja volim taj seljacki oslic![]()
Hvala
Kod mene i oči jedu, pa ne mogu a da ne ukrasim itd.
Sutra mi je rođendan, pa sam pozvala par ljudi predveče da svrateeto da nazdravimo i malo nešto lepo pojedemo
Praviću ostatak hrane sutra![]()

Odlično ti izgleda i ruska i tortačisto da udarim komenatre
danas kevina sarmica od zelja, ono bože pomozi
riblji štapići, zavisi od proizvodjača, msm generalno je džank ali ako su onako sa lepom hrskavom opnom i umaču se se u sos od pomešanog majoneza, limunovog soka, soli i bibera... grrhhhhmm
ruska, jel neko pominjao rusku? okej neću ništa o ruskoj... okej treba je jesti triput godišnje, ali kao foliranje odvratna je... ili ne umete da spremate ili se štekarite na sastojcima... jeo sam i ja raznih govana po proslavama koje su izdavali za rusku
čisto da udarim komenatre
riblji štapići, zavisi od proizvodjača, msm generalno je džank ali ako su onako sa lepom hrskavom opnom i umaču se se u sos od pomešanog majoneza, limunovog soka, soli i bibera... grrhhhhmm
ruska, jel neko pominjao rusku? okej neću ništa o ruskoj... okej treba je jesti triput godišnje, ali kao foliranje odvratna je... ili ne umete da spremate ili se štekarite na sastojcima... jeo sam i ja raznih govana po proslavama koje su izdavali za rusku
ja volim sarana...mastan je.a losos mi je najbolji dimljeni, ovako mi je malo bezlican.

a seljacki oslic, ja mislim da je to onaj hoki, pa paniran i isprzen
sta cu kad volim, pa nek je seljacki

čisto da udarim komenatre

Meni je šaran OK, som mora u marinadu bar 12 sati, a amur i tolstolobik su dobri za riblje kobasice s tim da prvo ko i som idu u marinadu.Ја шарана, сома, толстолобика, амура и те свињасте рибе не једем уопште.
Смрде ми на муљ, како год да их припреме.
А лосос може бити јако укусан и кад није димљен, зависи како га спремаш.
Кад налетимо на свежег, моја ћера одсече таааааанко парченце и смаже.
Каже "ја волим суши"![]()

Поподне спремам рођендан за госпођицу, не кувам ништа за ручак.
Нека чекају вечеру![]()
Tako I mi
Kad imamo veceru u najavi rucka nema

Па, Дајвика, ја сам код куће око пола четири,гости долазе после 7.
Кад фина домаћица, пословна жена, супруга и мајка да стигне све то, па још и ручак![]()

Vise ce da im prija vecera na gladan stomak![]()