Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovo cu da pokusam danas :D

Pe%C4%8Dena-rebra-u-chilli-ro%C5%A1tilj-umaku-71.jpg

http://kuharica.kontin.info/chili-svinjska-rebrica-na-americki-nacin/

proko, komad je fantastičan..malo mi je čudna ta kombinacija sa kečapom, obično samo usolim i dodam začine i odstoji neko vreme pre pečenja i prelivam

ne znam kako se proces u tučanoj sa poklopcem odvija, verovatno se "obari" pa onda skidaš poklopac???
za klasičan način-ako povremeno prelivaš meso..onda u klasičnoj tepsiji laganini?M?

curkica, sa cime cu, sa cime cu :think:
i nije mi neki izbor porvrca, sve sam vec provrtela
`ocu danas da se ljubim? necu, sutra cu
onda danas curkica sa prazilukom i cenom belog, i paradajzom..preko svega sok limete i prste da polizes
izvolite, prijatno..njam..super mi bre ruckic..

005-1.jpg

006-1.jpg

011-2.jpg

ja nisam danas morala ni da kuvam,samo da svratim kod svakog od vas da malo calabrcnem
kod mene juneca supa,za mladice belo meso,krompir pire i salata od cvekle,a za nas matore prvi put u zivotu pravim (da ne verujes sa ovoliko godina) cufte u paradajzu i krompir pire.ostace mi kuvana junetina,a deca ne vole kuvano...za sutra sam kupila da pravim pasulj sa tirolskom pleckom.uzasno me nerviraju sto ne jedu ni rebra ni kobasice ni slaninu,nego cisto crveno meso

ja nisam danas morala ni da kuvam,samo da svratim kod svakog od vas da malo calabrcnem
kod mene juneca supa,za mladice belo meso,krompir pire i salata od cvekle,a za nas matore prvi put u zivotu pravim (da ne verujes sa ovoliko godina) cufte u paradajzu i krompir pire.ostace mi kuvana junetina,a deca ne vole kuvano...za sutra sam kupila da pravim pasulj sa tirolskom pleckom.uzasno me nerviraju sto ne jedu ni rebra ni kobasice ni slaninu,nego cisto crveno meso

od kuvane junetine, sa barenm jajetom, malo masla, senfa, majoneza, soli, bibera... sve po ukusu napravi u blenderu pastetu ;)

- - - - - - - - - -

IMG_20140311_122102.jpg

- - - - - - - - - -

IMG_20140311_122302.jpg

- - - - - - - - - -

faza dva ;)

Prilozi

• IMG_20140311_122121.jpg
    IMG_20140311_122121.jpg
    59,4 KB · Pregleda: 7
od kuvane junetine, sa barenm jajetom, malo masla, senfa, majoneza, soli, bibera... sve po ukusu napravi u blenderu pastetu ;)

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 323692

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 323693

- - - - - - - - - -

faza dva ;)

dzejmi je to spremao tako sto je marinirano meso prvo pekao u prekrivenoj posudi folijom da ne bi karamelizirao prebrzo..a onda rebra bacio na rostilj i tu ih karamelizirao..to je valjda ono bonus odimljeno

nista ne verujemo dok ne vidimo :)

- - - - - - - - - -

ako volis beli luk, mozes jedan cen onako sa sve ljuskicom blago da stisnes i da ubacis..i list dva lovora..

...e super, odoh i to da ubacim, pa neka se mesaju ukusi...
...stavila jedno 2dcl, maslinovog domaceg hladno cedjenog ulja i jedno 10-ak papricica...da probam kako ce mi se dopasti
pa da pravim vise...:)
...hvala..:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back