Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...pa nema veze sreda i petak, kad je poceo uskrsnji post....

..ja ne postim nikad, ali se trudim da jedem koliko god mogu zdravo....mogla bih sutra tunjevinu sa testeninom, ali ne znam
sta jos osim nje ide u tu kombinaciju....
znam da nema veze,ali ne mogu bas citav da postim,pa tako kao mala varakam:)
narendaj sampinjone i samo ih malo prebaci na rostilj tavi ili nekoj drugoj da se na suvo zapeku i porumene.

je li posti ko ?bar sutra?

posti moja mama,ove nedelje na vodi.ima parkinsa,jak isijas i eserihiju.mrsava je kao trska i posti :neutral:
juce je jela pasulj na vodi,danas grasak samo obaren
jede ona i lesnike,bademe,cele masline,banane...al 74 godine,a tako da muci organizam...

- - - - - - - - - -

a ja sam pravila somborski kolac,od belanaca i suvog voca.

Poslednja izmena:
posti moja mama,ove nedelje na vodi.ima parkinsa,jak isijas i eserihiju.mrsava je kao trska i posti :neutral:
juce je jela pasulj na vodi,danas grasak samo obaren
jede ona i lesnike,bademe,cele masline,banane...al 74 godine,a tako da muci organizam...

- - - - - - - - - -

a ja sam pravila somborski kolac,od belanaca i suvog voca.
super je ovaj kolac,a mama ko mama i moja je postila,ja rijetko,ali kcerka svaki post posti.

- - - - - - - - - -

Da...nadam se ceo Post, a zašto pitaš ?

trebaju mi ideje,kcerka posti cijei post,ja po koji dan.:rumenko:

Ok, eto, juče testo sa krompirom i čorba od te vode u kojoj se kuvao krompir. Danas girice i krompir salata. Doručak i večera...imam neki sojin puter, ukusan je pa može samo on na hleb, i napravila sam humus od leblebija, to je vrlo zasitno. Sutra planiram špagete sa tunjevinom za ručak.
Kao što vidiš, mi postimo sve na ulju i ponekad ribi, ne pridržavamo se voda, ulje , riba... ne možemo drugačije, pa ako ti znače ideje ovako, ja ću pisati.

Ok, eto, juče testo sa krompirom i čorba od te vode u kojoj se kuvao krompir. Danas girice i krompir salata. Doručak i večera...imam neki sojin puter, ukusan je pa može samo on na hleb, i napravila sam humus od leblebija, to je vrlo zasitno. Sutra planiram špagete sa tunjevinom za ručak.
Kao što vidiš, mi postimo sve na ulju i ponekad ribi, ne pridržavamo se voda, ulje , riba... ne možemo drugačije, pa ako ti znače ideje ovako, ja ću pisati.
hvala ti,ja sam za sutra planirala gnjecenii grah,ne znam da li si to pravila ,kod mene se to jako voli.
hv

Nisam kuvala rucak a za veceru sam isprzila karase ( 2 komada= 1,600grama ), preko njih nacedila limun. Uz to sam obarila krompire i samo ih izgnjecila, bez ulja i mleka. Super je bilo.
A od glava i repova + bilo je oko 300 grama ikre napravila corbu
Inace ne postim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back