Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Djuveč sa kritarikijem umesto pirinča
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sad cu da pijem jogurt![]()

ne. a sto bar sutra? jel nesto jako vazno?
ma ono srijeda i petak,,nemam bas ideja za posna jela pa pitam,
znam da nema veze,ali ne mogu bas citav da postim,pa tako kao mala varakam...pa nema veze sreda i petak, kad je poceo uskrsnji post....
..ja ne postim nikad, ali se trudim da jedem koliko god mogu zdravo....mogla bih sutra tunjevinu sa testeninom, ali ne znam
sta jos osim nje ide u tu kombinaciju....

znam da nema veze,ali ne mogu bas citav da postim,pa tako kao mala varakam
narendaj sampinjone i samo ih malo prebaci na rostilj tavi ili nekoj drugoj da se na suvo zapeku i porumene.
...e pa nemam sampinjone, a ne kupujem nista, to sto ima u kuci to ce biti...stednja, kriza, restrikcija...sve sto nije nuzno potrebno ne kupujem...
mozes bilo koje povrce uz to,bais na malo velog ulja i onda smanjis i poklopis da pusti svoje sokove.ja nasjeckam sve moguce i to bude jako dobra pasta.

je li posti ko ?bar sutra?

Da...nadam se ceo Post, a zašto pitaš ?je li posti ko ?bar sutra?
super je ovaj kolac,a mama ko mama i moja je postila,ja rijetko,ali kcerka svaki post posti.posti moja mama,ove nedelje na vodi.ima parkinsa,jak isijas i eserihiju.mrsava je kao trska i posti
juce je jela pasulj na vodi,danas grasak samo obaren
jede ona i lesnike,bademe,cele masline,banane...al 74 godine,a tako da muci organizam...
- - - - - - - - - -
a ja sam pravila somborski kolac,od belanaca i suvog voca.
![]()
Da...nadam se ceo Post, a zašto pitaš ?

hvala ti,ja sam za sutra planirala gnjecenii grah,ne znam da li si to pravila ,kod mene se to jako voli.Ok, eto, juče testo sa krompirom i čorba od te vode u kojoj se kuvao krompir. Danas girice i krompir salata. Doručak i večera...imam neki sojin puter, ukusan je pa može samo on na hleb, i napravila sam humus od leblebija, to je vrlo zasitno. Sutra planiram špagete sa tunjevinom za ručak.
Kao što vidiš, mi postimo sve na ulju i ponekad ribi, ne pridržavamo se voda, ulje , riba... ne možemo drugačije, pa ako ti znače ideje ovako, ja ću pisati.
hvala ti,ja sam za sutra planirala gnjecenii grah,ne znam da li si to pravila ,kod mene se to jako voli.
hv
ja sam to jela...al' ne znam kako se pravi. kod moje drugarice u kraju prave to, a ne prebranac. lici na prebranac i lepo je.
a ja sam pravila somborski kolac,od belanaca i suvog voca.
meni stigla sarma od majkice, puna serpa![]()

Nisam znala da je somborski... ja ga zovem beli komisbrot. Obožavam ga.
- - - - - - - - - -
Ti to imitiraš nekog?![]()
ne postoji jednostavnije posno jelo
https://www.coolinarika.com/recept/gnjecagnjeceni-pasulj/
ja sve ovako samo luk ne stavljam