Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mi za dorucak danas jogurt, pahuljice, crnu cokoladu, badem i fudzi jabuku..njam..
za rucak cemo verovatno zelenu boraniju sa cerijem i curetinom..

005-2.jpg

012-4.jpg

Imate li ideju za natpis na kecelji, koji bi imao smisao, kao na primer... danas ja kuvam a od sutra idite na dijetu...ili... čarobnjak u kuhinji...ili, ako imate bilo kakvu ideju za natpise na keceljama...onako, malo duhovite, malo provokativne...samo natpise, ne slike...
Malo menjamo asortiman proizvoda, imamo mi svojih ideja, ali nam mišljenje javnosti mnogo pomaže.

Juce sam pravila...:rumenko:

Јаоооо, што их ја волим, а одавно их нисам спремала.

Баци неку преко плота.

Данас код нас запечене макароне са зеленим паприкама, сиром, јогуртом, јајима и млеком.

И супа од кнедлица.

Много волим кад ми кажу шта им се једе, као да сам већ спремила :)

- - - - - - - - - -

Imate li ideju za natpis na kecelji, koji bi imao smisao, kao na primer... danas ja kuvam a od sutra idite na dijetu...ili... čarobnjak u kuhinji...ili, ako imate bilo kakvu ideju za natpise na keceljama...onako, malo duhovite, malo provokativne...samo natpise, ne slike...
Malo menjamo asortiman proizvoda, imamo mi svojih ideja, ali nam mišljenje javnosti mnogo pomaže.

"Овај трофеј је прелазан.

Чак не морате ни да се такмичите, само га узмите."

dive,mene svaki put dusa zaboli kad vidim sta radis tim preskupim ceri paradajzima :cry:
a setila sam te se danas,slucajno usla u neku radnju za prodaju pacijeg,cureceg i pileceg mesa...one curke samo cekaju na tebe:) ja kupila da probam dimljeno curece krilo,bilo na akciji
a kakve sam pilice videla,sokirala sam se.mali,mali kao vrapcici,pise bebi pilici.pitam pa sta je bre ovo,ko neko zezanje,kaze to su neki organko hranjeni,mogu da se stave u supu

dive,mene svaki put dusa zaboli kad vidim sta radis tim preskupim ceri paradajzima :cry:
a setila sam te se danas,slucajno usla u neku radnju za prodaju pacijeg,cureceg i pileceg mesa...one curke samo cekaju na tebe:) ja kupila da probam dimljeno curece krilo,bilo na akciji
a kakve sam pilice videla,sokirala sam se.mali,mali kao vrapcici,pise bebi pilici.pitam pa sta je bre ovo,ko neko zezanje,kaze to su neki organko hranjeni,mogu da se stave u supu

pa sta ima da te boli dusa, kad je meni ukusna klopa :)
ne pusim, ne pijem, mogu valjda ceri da ubacim u boraniju

gde su ti organski pilici? valjda su organski.

gde su ti organski pilici? valjda su organski.

kod mene na pijaci ima radnja.evo procitala sam sa kese: jovanovic&sinovi,backa topola
mozda mozes ovde da pogledas gde sve imaju radnje,nisam otvarala www.masterfood,rs

- - - - - - - - - -

cheri bre uopste nije toliko skup
uzmes 10-15 ispadne i manje od 100 din nekada
kao i rukola
kad je vidis-preko soma kilo
ali ti dosta 100 gr
pa i manje

kod nas je oko 500 din,ja kupila pola kile da stavim u mesanu salatu,mladje dete pojelo pored otvorenog frizidera kao tresnje

cheri bre uopste nije toliko skup
uzmes 10-15 ispadne i manje od 100 din nekada
kao i rukola
kad je vidis-preko soma kilo
ali ti dosta 100 gr
pa i manje

pa tako i ja mislim
ja kupim rukolu i potocarku jednom nedeljno
za dete i mene je za citavu nedelju dovoljno po 300gr
i 1kg ceri paradajza, on je oko 400din..
mislim nas dve smo ekonomicne za odrzavanje :)
i 2kg cureceg filea
i 1kg tikvica, nekoliko vezica blitve..i to je to

kod mene na pijaci ima radnja.evo procitala sam sa kese: jovanovic&sinovi,backa topola
mozda mozes ovde da pogledas gde sve imaju radnje,nisam otvarala www.masterfood,rs

- - - - - - - - - -

kod nas je oko 500 din,ja kupila pola kile da stavim u mesanu salatu,mladje dete pojelo pored otvorenog frizidera kao tresnje

e tu je problem
imas musku decu
to su nezasite nemani :heart:
zenska su fina suftilna :heart2:

ja u mojoj piljari nadjem cheri za 275 cini mi se
onaj pakovani je skuplji
a cheri i obican ne mogu da se porede
ja tako i za suhomesnato-kupicu 100 gr neceg dobrog, pa nek bude sendvich sa po jednom snitom, no pola kile necega sto ne znam sta je

mada mislim da ce mi to organsko pile, prema opisu, biti za uzinicu. :zcepanje:

organsko pile ti je svako pile koje nije kljukano koncentratom i klopom punom pesticida
znaci, da je slobodno kljucalo po dvoristu i hranjeno neprskanom klopom...
da bi ga prodali pod organsko ta hrana mora biti certifikovana
u praksi, to ti je ono...domace obicno pile
sto ih ubijaju tako malene pojma nemam
mi ponekad dobijemo piletinu i prepelice sa eko gospodarstva ocevog prijatelja
nisu to oni pilici od sto kila, al brate nisu ni prepelicama blizanci :lol:
razlika u ukusu je ono domace/ industrijski tovljeno
i to ti je to

organsko pile ti je svako pile koje nije kljukano koncentratom i klopom punom pesticida
znaci, da je slobodno kljucalo po dvoristu i hranjeno neprskanom klopom...
da bi ga prodali pod organsko ta hrana mora biti certifikovana
u praksi, to ti je ono...domace obicno pile
sto ih ubijaju tako malene pojma nemam
mi ponekad dobijemo piletinu i prepelice sa eko gospodarstva ocevog prijatelja
nisu to oni pilici od sto kila, al brate nisu ni prepelicama blizanci :lol:
razlika u ukusu je ono domace/ industrijski tovljeno
i to ti je to

da...ali ja nesto ne verujem da ovi sto prodaju po pijaci ne kljukaju svoje pilice koncentratima i da su im pilici bas kljucali po dvoristu. ne bi im bilo isplativo. to jedino ako ko ti sto znas nekoga za koga mozes da garantujes.

zamisli jedno pile, jedan zalogaj....:sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back