Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Smokvo, je l mogu ja kod tvoje mame na kolače? Ja ih obožavam, ali baš ne volim da ih pravim. :rumenka:

Ručali smo supu, muž pekao roštilj (jeste da je dan grozan, ali obećao je, a kod nas šta se obeća, mora da se ispuni), sveki napravila pire krompir, a imamo urmašice od juče, i napravila sam šnenokle i one kvinsine rolnice sa jabukama. Te rolnice mirišu na zimu. :) Cimet i jabuke, prava zimska kombinacija. Cela kuća mi miriše...Smanjila sam šećer i orahe, nisam ih prelivala na kraju, i prosto su savršene.

ja obicno sameljem citavu smjesu za fasirane u sjecku, jos jednom
pa se sve fino spoji
a umjesto kruha ili brasna stavim kasiku dvije krusnih mrvica, ako treba
onda nema da se raspadaju

mi cemo brokole i neko grilovano meso
i salatu
mrzi me da pravim supu iako bi trebala
aj dutra cu :lol:

ja kasnim sa ruckom, em sam kasno doruckovao em sam zdravo lepo doruckovao, evo slikce sa neta cisto da vam docaram sta je kod mene bilo na astalu jutros

bas taka a i lepsa slaninica ;)

pa sa belim lukom, malo i crnog luka
a rakijica pride :ok:

img_0009%20(2).jpg

Smokvo, je l mogu ja kod tvoje mame na kolače? Ja ih obožavam, ali baš ne volim da ih pravim. :rumenka:

Ručali smo supu, muž pekao roštilj (jeste da je dan grozan, ali obećao je, a kod nas šta se obeća, mora da se ispuni), sveki napravila pire krompir, a imamo urmašice od juče, i napravila sam šnenokle i one kvinsine rolnice sa jabukama. Te rolnice mirišu na zimu. :) Cimet i jabuke, prava zimska kombinacija. Cela kuća mi miriše...Smanjila sam šećer i orahe, nisam ih prelivala na kraju, i prosto su savršene.

dodji dodji...znas kako se kucom siri miris cimeta
al i ona se namucila,gura ono strasno testo u spric,ono sve curi okolo...

Kupila sam divan spanać jutros na pijaci, pa planirala uz svinjske šnicle, onako obično, kao pire, sa brašnom i mlekom i belim lukom, of kors, ali ćerka se odmah namršitla: Hoćes staviti pirinač? Neću! Samo ćeš pokvariti šnicle! I onda sam stavila pirinač i pokvarila spanać. Volim je pirinač, ali još više volim spanać samo onako. A muž, veliki "ljubitelj" pirinča je pre neki dan izjavio: Nisam ja Mao Ce Tung (ne znam kako se piše) pa da jedem pirinač, A deca i ja volimo. Samo izvoljevaju.
I biće neka čorba od spanaća...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back