gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
...eto nama s' prolecem male lepotice![]()
to ako bude na caletovu stranu obitelji

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...eto nama s' prolecem male lepotice![]()

Mi cemo paradajz corbicu sa tikvicama I puno bosiljka
I cutetinu
I sad cu da smislim sta od povrca..meni verovatno blitvu, a ceri cuspajz

smem samo to
a patkice,guskice,kokice?

Cimet i jabuke, prava zimska kombinacija. Cela kuća mi miriše...Smanjila sam šećer i orahe, nisam ih prelivala na kraju, i prosto su savršene.

a snajka mi dolazi na krofne,dal da ih bacim ili da odmah shvati da nisam savrsenasarena![]()
a snajka mi dolazi na krofne,dal da ih bacim ili da odmah shvati da nisam savrsena![]()

Smokvo, je l mogu ja kod tvoje mame na kolače? Ja ih obožavam, ali baš ne volim da ih pravim.
Ručali smo supu, muž pekao roštilj (jeste da je dan grozan, ali obećao je, a kod nas šta se obeća, mora da se ispuni), sveki napravila pire krompir, a imamo urmašice od juče, i napravila sam šnenokle i one kvinsine rolnice sa jabukama. Te rolnice mirišu na zimu.Cimet i jabuke, prava zimska kombinacija. Cela kuća mi miriše...Smanjila sam šećer i orahe, nisam ih prelivala na kraju, i prosto su savršene.
a patkice,guskice,kokice?
...pa u nedostatku ćuretine u srbiji nekada joj uvale i patku...
...ja smem samo piletinu, tako mi rekli...
...jeste da me je mrzelo ali upravo se uhvatih da grilujem povrće, bataci (pileći) se već odmrzavaju i možda pirinač spremim...![]()