- Poruka
- 6.173
salata ti je super
ma kad kupim fotoaparat videćete vi šta je prezentacija hrane
ma kad kupim fotoaparat videćete vi šta je prezentacija hrane
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pazario pre neki dan mikser
![]()
Nije to zezanje, kaze poznanik koji radi na obdukcijama, da se tela nedjeljama ne počinju raspadati koliko su nafilovana konzervansima.Ne jedite zdravu hranu - u vašim godinama organizmu su potrebni svi
dostupni konzervansi.
To onaj što je Domaćica preporučila. I ja sam ga merkala. On je "stoni", ne može iz ruke. Imam jedan mali za "iz ruke", možda bi i meni ovaj bio pravi izbor, za malo ozbiljnije stvari.
Ajde, isprobaj ga što pre, pa da pročitamo i tvoje utiske
nemo da mi baksuziras, kakav crna domacica.
valjda imam pravo da kupim sta ja zelim. pu, pu, pu.
bas ima baksuza

To onaj što je Domaćica preporučila. I ja sam ga merkala. On je "stoni", ne može iz ruke. Imam jedan mali za "iz ruke", možda bi i meni ovaj bio pravi izbor, za malo ozbiljnije stvari.
Ajde, isprobaj ga što pre, pa da pročitamo i tvoje utiske
Pored njega, imam tri ručna, koji se kvare jedanput mesečno, a "boško" samo muti kore i šapuće. 

ima li neko iskustva sa elektricnmi cedjacem za limun, grejp, pomorandze?
vredi li to kupiti?
vredi li to kupiti?

e, hvala...to mi je palo na pamet za sveži sokić od citrusa za svaki dan ( a može i svuda da se nosi)
vredi li to kupiti?
ovako nešto
![]()
mrzi me svaki put da cedim na onom sokovniku koji treba da se pere tri dana![]()

Bez ovog aparata ne mogu da prezivim zimuima li neko iskustva sa elektricnmi cedjacem za limun, grejp, pomorandze?
vredi li to kupiti?
ovako nešto
![]()
mrzi me svaki put da cedim na onom sokovniku koji treba da se pere tri dana![]()
Obicno pravim sok od onih crvenih naranci,taj sok mi bude najukusniji... Imam ga vec nekoliko godina,nikad se nije kvario,super stvarcica 
Na pakovanju piše da je za 1kg brašna.Jedna kesica suvog kvasca odgovara polovini kockice svezeg.koji je odnos suvog kvasca i onog sveyeg, u paketicima, tj treba da stavim pola paketoca obicnog kvasca, pa me zanima oliko je to suvog, jer obican nemam?

vredi svaku paru!
i mene mrzi da perem sokovnik zbog citrusa
mana im je samo sto kad cedim puno narandzi ili grejpa, cesto bacim taj plasticni deo zajedno sa korom
jednom sam ga nasla u kanti u kuci, jednom sam morala da idem do kontejnera, a jednom sam morala da kupim novim jer su djubretari bili brzi![]()

inace ja ispekla londonske stangle,sutra su poklade,pa sam obecala mami da cu doneti neke kolace.cekam da se malo ohlade da vidim dal sam zeznula il nisam.imam jos vremena sutra da kupim druge na pijaci![]()