Napravim danas divnu pilecu supu, procedim i uzmem da napravim griz knedle kad u tegli samo 1-2 kasike griza. Odoh u spajz- nema ni tamo
( kupujem inace pakovanje od 1 kg, Stari mlinar, providno pakovanje )
Sta cu, napravim dronjce
Veceras muz kaze napravi mi koju savijacicu. Hajd, sipam vodu, so i brasno u vanglu umutim varjacom, taman meeeko testo. Odoh u spajz po brasno. Pakovanje od 5 kg sto sam imala otvoreno, mislila sam da ima jos brasna u njemu - nema. Neka, videla sam u cosku police jedno pakovanje od 1 kg kad sam trazila griz. Uzmem kad ono GRIZ
Kesa ista kao od brasna, zaboravila da sam zadnji put to kupila
Sta cu, ko ce u devet uvece da radnje koja radi i nedeljom, pa dodala griza u testo dok nisam zamesila kako treba. naravno griz sam posipala i dok sam razvijala testo. Mislim bice jestivo. Epilog: kuca ima sutra da se sladi .Grucka griz sa povrsine pod zubima i poprilicno tvrdo ispalo ..
Samo sam isprskala sporet od ulja i morala da perem

( Tek da se pozalim )
( kupujem inace pakovanje od 1 kg, Stari mlinar, providno pakovanje ) Sta cu, napravim dronjce
Veceras muz kaze napravi mi koju savijacicu. Hajd, sipam vodu, so i brasno u vanglu umutim varjacom, taman meeeko testo. Odoh u spajz po brasno. Pakovanje od 5 kg sto sam imala otvoreno, mislila sam da ima jos brasna u njemu - nema. Neka, videla sam u cosku police jedno pakovanje od 1 kg kad sam trazila griz. Uzmem kad ono GRIZ

Kesa ista kao od brasna, zaboravila da sam zadnji put to kupila Sta cu, ko ce u devet uvece da radnje koja radi i nedeljom, pa dodala griza u testo dok nisam zamesila kako treba. naravno griz sam posipala i dok sam razvijala testo. Mislim bice jestivo. Epilog: kuca ima sutra da se sladi .Grucka griz sa povrsine pod zubima i poprilicno tvrdo ispalo ..
Samo sam isprskala sporet od ulja i morala da perem

( Tek da se pozalim )