Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
verujem da je krompir bolji od mesa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
verujem da je krompir bolji od mesa

...da, to sam jutros razglabao sa afro...
...mada je meni najbolji kada se natrpa u onu kesu zajedno sa svim i svačim...![]()

...piletina u završnoj fazi i odmah ide i krompir...
Pogledajte prilog 322355
Pogledajte prilog 322354
...i na kraju dobije koricu kao da je izgoreo a unutra bude mekan ko puter
![]()

...da, to sam jutros razglabao sa afro...
...mada je meni najbolji kada se natrpa u onu kesu zajedno sa svim i svačim...![]()
ja vise ne smem kuvam pasulj pa lonac bih pojeo

kakvo vise crno kuvanje dan za dan...

Zene, umotala sam 13 sarmi, nisu male, cak sta vise.... Nego ostalo mi fila pa za jedno mozda jos 8 komada....
U ovu zemljanu tepsiju ne moze stati, al je mogu da zamotam pa zamrznem tako ili prvo da ih skuvam pa onda zamrznem?

a ako budem isla kod drugarice...napravicu i one kiflice od mirar, bez kalupa, samo obicno savijanje i to pola slatke i pola mere slane...pa neka se tove![]()
a ja cu da pojedem samo dve kiflice![]()

...prava si zlozi...
...a što baš dve kiflice...?![]()

jednu slanu i jednu slatku..ostalo cu da razdelim. ho ho ho cemu sluze drugi ljudi, nego da jedu sve to masno i slasno.
jedite...samo se posluzite. ma ne goji...![]()

...mene bi baš zeznula sa tim gojenjem...![]()

pa takva mi drug treba sto melje i kamen.....oces se druzimo. ja kuvam i dodjem u goste sa ponudama.![]()

...može, navrati sa onih 40 sarmica i ponesi još dve za ali zlozi...
...naravno za jedan obrok...![]()

nismo se tako dogovorili za sarmice, nego za kiflice. sarmice delimo bratski pola - pola tjah meni 25 tebi 15.
blah... nema nista vise od sarmi, nemam vise kupus, a sa onim kupovnim nema sanse da budu tako ukusne.![]()

...prostudiraj pre tog druženja sarmice od vinovog lista...
...mislim da sam ih jednom utamanio 50, doduše u dva navrata... i pola šerpe kiselog mleka...![]()

...piletina u završnoj fazi i odmah ide i krompir...
Pogledajte prilog 322355
Pogledajte prilog 322354
...i na kraju dobije koricu kao da je izgoreo a unutra bude mekan ko puter
![]()

)))Kazi.isuse kak si vickasta!)))

![]()
Ja obozavam przeni krompir, narocito kad mi neko drugi isprzi.![]()

Zar i krompir, pored jaja?...pa što ne reče odmah... dive ga stalno baca...![]()