gost 345877
Veoma poznat
- Poruka
- 11.521
Kiflice slane, punjene kajmakom I kulenom...
Slatke iste takve,.al bez susama, punjene pekmezom od kajsija :-)
Bas su dobre, mekane, super....
Pasulj skuvan, sad.cemo da navalimo :-)
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

imate li vi zene vangle?
ja nemam i mislila sam do sad da mi to ni ne treba.uzmem da zamesim pogacice sa drozdinom.komsinica mi napisala na papiru,uzmes kilo brasna i pola kile drozdine.sunem ja to onu posudu za mucenja jaja mikserom i zapanjim se,jer u tome ne moze da se umesi testo.gledam po kuci,bacila sam oko na plasticni lavor u kome bobi pere noge
jedva sam pronasla taperver malu vanglicu u kojoj drzim crni luk
krenem da mesim,dolijem vode koliko je pisalo,ono zitko blato...bobi sav beo od brasna,ja od vrata nadole zalepljena...
al evo prijavljujem da mi je prva tura u rerni.ukoliko ne bude ugljenisana,sledi i slicica
a da,povodom vangle,ako imate pa gde to cudo drzite.moja kuhinja kao kutija za sibice,jedino da je drzim kao nosu ispod kreveta
,jedna je bas veeeelika, u nju stavim spanac kad perem, nalijem vode da otkiseli prasina i prljavstina pa odatle list po list perem i stavljam u rupicastu vanglu da se cedi. Ali ja imam vecu kuhinju i oko 6-7m2 spajza. 
Bokice, ne vidim sliku tvojih kiflica a sigurna sam da su mljac po opisu, narocito slane
A danas bas divan dan, takav i rucak...S merak napravljen a bogami i poruckan
Junetina Stroganoff, alla me
![]()
![]()
- - - - - - - - - -
Prijatno : )
- - - - - - - - - -
Smokvo, sta fali tim pogacicama : )?
Bokice, ne vidim sliku tvojih kiflica a sigurna sam da su mljac po opisu, narocito slane
A danas bas divan dan, takav i rucak...S merak napravljen a bogami i poruckan
Junetina Stroganoff, alla me
![]()
![]()
- - - - - - - - - -
Prijatno : )
- - - - - - - - - -
Smokvo, sta fali tim pogacicama : )?
Duso, pokupila sam trik moje mame a ona od njene, u vodi u kojoj kuvas pirinac, dodas malo ulja i limunovog soka i uvek mi ispadne ovakav pirinac, pretpostavljam da ima veze i sa duzinom kuvanja istog i samim kvalitetom pirinca
Dal je samo "bapska" prica, proceni prvom prilikom : )

popravih sada, sad se vide

Ja pirinac kuvam u mukrotalasnoj i uvek bude takav kao tvoj
nemam zivaca da stojim pored sporeta sa varjacom![]()
Reci mi jel mnogo jak ukus kajmaka i kulena nakon pecenja kiflica?
Obozavam i jedno i drugo al mi kulen uvek bude jak kad ga recimo na pizzu stavim malo : )
Kako, nisam nikad probala?

Уместо воде користи се млеко, или млеко + једно размућено јаје, а моШ приде додати и супену кашику свињске масти у тесто кад буде скоро урађено, тј већ почне да се одваја од прстију..e ima i ja da se ponovim jednom vanglom
ne vredi ovo za pogacice,ja u stvari vijam duhove,pokusavam da se podsetim ukusa onih pogacica koje nam je komsinica donosila kad sam bila mala...ali dal sto ja vise nisam mala...
necu vise da se bakcem,nisu nista narocito
imate li vi zene vangle?
ja nemam i mislila sam do sad da mi to ni ne treba.uzmem da zamesim pogacice sa drozdinom.komsinica mi napisala na papiru,uzmes kilo brasna i pola kile drozdine.sunem ja to onu posudu za mucenja jaja mikserom i zapanjim se,jer u tome ne moze da se umesi testo.gledam po kuci,bacila sam oko na plasticni lavor u kome bobi pere noge
jedva sam pronasla taperver malu vanglicu u kojoj drzim crni luk
krenem da mesim,dolijem vode koliko je pisalo,ono zitko blato...bobi sav beo od brasna,ja od vrata nadole zalepljena...
al evo prijavljujem da mi je prva tura u rerni.ukoliko ne bude ugljenisana,sledi i slicica
a da,povodom vangle,ako imate pa gde to cudo drzite.moja kuhinja kao kutija za sibice,jedino da je drzim kao nosu ispod kreveta

i ja konačno napravila onaj kolač za koji se spremam od subote. Snikers kocke: jednostavan, svakodnevni kolač
Pogledajte prilog 321255
a pravila sam ga i pre dve nedelje http://forum.krstarica.com/showthre...-3?p=27246991&highlight=kikiriki#post27246991