- Poruka
- 6.173
Pa nisam ih razmazila, ne mogu da napravim jednu vrstu kolača, pa da sutra u 16h nemam ni jedan kolač u kući. Jedemo bre kao mećava, nema maženja.
mi smo od tvoje sorte
ne sprema se toliko, ali nas troje troši za šestoro... svega
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nisam ih razmazila, ne mogu da napravim jednu vrstu kolača, pa da sutra u 16h nemam ni jedan kolač u kući. Jedemo bre kao mećava, nema maženja.
..mi samo rolnice sa jabukama i cimetom..
..ZD, kod nas bi se naodmarala, pola mere jednog kolacha bi nam potrajalo nedelju dana..
..sutra but od prasenceta, vruc, mladi krompirici pecheni, salata od svega i svachega svezeg,
pogacha/kiflice sa krem sirom i spanacem koju sam pravila u obliku novogodishnje jelke, sad u obliku sunca..
..naigracemo se malishani i ja u kuhinji opet, vidimbolje da pochnem od 8 ujutru sa radovima..

ODAKLEN VAM MLADI KROMPIRIĆI ???????![]()
..s pijace.. 150din/kg.. ..ima ih vec jedno nedelju-dve..
Ебте кад их има код мене(бели и црвени) како их не би било у НС-у?ODAKLEN VAM MLADI KROMPIRIĆI ???????![]()
Ебте кад их има код мене(бели и црвени) како их не би било у НС-у?

Увоз, чини ми се из Шпаније.pa nije im vreme jbte...

uz to krompir Usi su sa bananama a glava i masna su torta sa jagodama.jaja su prelepa, a vidi zeka koliki je, vire mu uši sa tacne![]()

Usi su sa bananama a glava i masna su torta sa jagodama.
Svim mojim druDaricama i druDarima sa ovog pdf-a zelim da ovaj dan provedu okruzeni voljenima, spokojni i zadovoljni i da njihova jaja budu sampionska![]()

)

Sa biljnom nema greške, ali neki će ti reći da biljna slatka pavlaka nije slatka pavlaka, pa ti vidi šta ćeš.