modestypepper
Zainteresovan član
- Poruka
- 446
mislim po kom receptu, ima ih vise 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Moj savet za Saher tortu vam je da umesto brasna stavite mleveni keksI naravno, bez domaceg pekmeza nista.
A bez 600gr cokolade ni ne pocinjem da je pravim![]()
mene nerviraju te novotarije
šta će keks u saheruši?
za džem se podrazumeva, a čokolada zavisi od veličine
za ovaj najmanji kalup dovoljno je 200 za glazuru i 100 za biskvit
, to je moja improvizacija
Bude manje suva. Tako je socnija i od original Saher.
Samo sam dala sugestije.mene nerviraju te novotarije
šta će keks u saheruši?
za džem se podrazumeva, a čokolada zavisi od veličine
za ovaj najmanji kalup dovoljno je 200 za glazuru i 100 za biskvit

Ni ja nikad ne bih stavila plazmu umesto brasna u sahericu....
To nije vise to.... Neke klasike zaista ne volim da menjam, ako mi se ne svidjaju, ni ne pravim....
Danas moji momci jeli supe I sarmice od zelja a ja jadna tri dvopeka.... Stomacni virus, dusu ispustih sinoc, jutros.... Uzas

jedemoooooo...
Pa njen brat i snaja kupe za slavu 3kg kolača i jednu tortu, i obave slavu sa 30 gostiju. A mi nećemo nikog imati, sami ćemo sve proždrnuti. Kao da smo provaljeni...
Ja ne znam da li smo mi nebaždareni, ili nenormalni, koji nam je...Čitam ovde, slušam od prijateljica, komšinica, poznanica:"Napravila sam jednu vrstu kolača." Ili:"Napraviću tortu za Uskrs".
Ebote, ja sam napravila 3 vrste sitnih kolača i tortu, i svekrva me skeptično gleda kada sam rekla da je to to.Pa njen brat i snaja kupe za slavu 3kg kolača i jednu tortu, i obave slavu sa 30 gostiju. A mi nećemo nikog imati, sami ćemo sve proždrnuti. Kao da smo provaljeni...
P.S. Sve me ovo ne bi doticalo, da juče i danas nisam crkla.

Razmazila si ih... Sumnjam da je tvoja sveki pravila deset vrsta kolaca za praznik.... I vladeta povracao :-( mi sutraa izgleda svi u krevetu I na supi

bolje da pochnem od 8 ujutru sa radovima..
..mi samo rolnice sa jabukama i cimetom..
..ZD, kod nas bi se naodmarala, pola mere jednog kolacha bi nam potrajalo nedelju dana..![]()