gost 204907
Elita
- Poruka
- 22.654
Meni treba jedan takav ko razvigor jer me moj ovih dana opasno zivcira
Svakoj treba, ja da ti kažem onako skromno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni treba jedan takav ko razvigor jer me moj ovih dana opasno zivcira

Svakoj treba, ja da ti kažem onako skromno![]()
))
Dive, lepo ste obeležili rodjendan firme. Izgleda vrlo privlačno i ukusno. A i broj godina je respektabilan. Čestitam!

mi prosle nedelje nismo slavili, samo smo obelezili 21. rodjendan..firme..
provereni kulen i prsutica..proverene crne zelene i susene masline i razni sirevi - e to sam spremala!
kuglice od sremskog blagog sira uvaljane u razlicite zacinske trave, u peceni susam, u lomljeni peceni badem i ono sto je meni pobednicki ukus - u sitno seckane suve brusnice..odlican je ukus i sa sitno seckanim suvim sljivama!
i tvrdi masni beli ovcji i kozji koji je odstojao u maslinovom ulju, pa isto uvaljan u razlicite suve zacine i tucanu ljutu papriku - vrh!
i nisam imala kada da mesim, hleb i kifle odradile cabatu sa maslinama..

da znas
kako je spremas? sta je ovo crveno?
da nisi mozda trudna?
Doneo mi tata punu kesu avokada sa kvantasa, moze li to da stoji dugo u frizideru?
Nisam trudna nego mi je avokado idealna hrana po testu intolerancije a ja konacno nadjoh dobar recept - 2 avokada, 1/2 paprike, 1/2 paradajza (kaze li se paradajz, nikako da zapamtim), belog luka i soli po ukusu pa u blender. Uz to prepecen hleb sa ruzmarinom i meslinovim uljem. Po ceo dan samo to jedem.

kuglice od sremskog blagog sira uvaljane u razlicite zacinske trave, u peceni susam, u lomljeni peceni badem i ono sto je meni pobednicki ukus - u sitno seckane suve brusnice..odlican je ukus i sa sitno seckanim suvim sljivama!
i tvrdi masni beli ovcji i kozji koji je odstojao u maslinovom ulju, pa isto uvaljan u razlicite suve zacine i tucanu ljutu papriku - vrh!
]
Stalno hocu da probam da kozji sir potopim u maslinovo ulje, kako to radis? Samo ga prelijes, koliko dugo treba da stoji?
Za veceru sam pravila picu - muzu klasika a meni sam testo premazala domacim kecapom, preko mladi sir izmrvljen i pomesan sa jajima a preko toga izdinstan kiseli kupus na maslinovom ulju sa biberom i kurkumom. Odgore poneka kocka suve slanine i gde/gde po kap kecapa. Ne da je dobro, prejela sam se a gledam dal da idem da pojedem i ono sto je ostalo
![]()

, ali imam svez ruzmarin, eno rascvetao se u basti usred januara, pa cu njega da stavim ...i ljutu papricicu. Na leto cu probati sa majcinom dusicom.Sve volim, ali imam svez ruzmarin, eno rascvetao se u basti usred januara, pa cu njega da stavim ...i ljutu papricicu. Na leto cu probati sa majcinom dusicom

letos kad sam bila sa drugaricama na moru,svaki dan ujutru u teglu stavimo maslinovo,celu glavicu iseckanog belog luka,ruzmarin iz baste i sir.stoji samo do uvece,uvece nas tri pojedemo celu teglu.sutra opet.kad nam je stigla cetvrta posle par dana,kaze vi tako smrdite da ne moze da se izdrzikupus, sir..ja bih samo to jaje izbacila..kako da ne bude dobro..
ma samo iseckas na kockice i prelijes maslinovim uljem
ako volite ljuto, obavezno ubaci i tucanu papriku osim zacinskih travcica
odlicno ide origano, ruzmarin, majcina dusica..sta volis..

letos kad sam bila sa drugaricama na moru,svaki dan ujutru u teglu stavimo maslinovo,celu glavicu iseckanog belog luka,ruzmarin iz baste i sir.stoji samo do uvece,uvece nas tri pojedemo celu teglu.sutra opet.kad nam je stigla cetvrta posle par dana,kaze vi tako smrdite da ne moze da se izdrzi
a mi kao samo uvece pred spavanje jedemo![]()

ja kad sam socijalizovana, nema belog luka![]()

pa mi smo isle da uzivamo,nista socijalizacija![]()