smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ђувеч од морских плодова![]()

tipicno jelo sa juga srbije
e da si blize pa da donesem flasu dobrog iriskog vina ...
a kod men radni rucak, loptice u paradajz sosu![]()

ovako vas sve zamisljam
![]()

Danas cu da spremim losos mariniran u soku od pomorandze i djumbira pa u foliju i sarenu salatu

potpuno sam zanemarila kuvanje zbog ispita. srecom, zlatibor je kuvao 5 dana, pa sa malo grebala od mame, onda mm spremio pasulj za 2 dana I nekako cemo da prezivimo do subote![]()

ja sam kupila djumbir, pa cu da ga narendam i da danas skuvam caj
(neki kulen sam vec pojela)
a sto bas djumbir u caj ?
i kako ?
ne pitaj me zasto..valjda sam mazohista 

nama spasa bio sarme - 3x za sedam dana
cvili dete iz sobe - nemoj sarme opet moooooooooooliiim te![]()

Ja volim djumbir, u svako jelo stavim po kolutic i posle pojedem. U caj sam probala da stavljam ali mi bilo smor da svaki put rendam. Onda procitala negde da se djumbir narenda, izmesa sa medom i prelije limunovim sokom pa u frizider ( naravno u staklenoj tegli). Pa kad skuvam bilo koji caj ja kasicicu toga uspem. Diiiivnoja sam kupila djumbir, pa cu da ga narendam i da danas skuvam caj
(neki kulen sam vec pojela)
Ja volim djumbir, u svako jelo stavim po kolutic i posle pojedem. U caj sam probala da stavljam ali mi bilo smor da svaki put rendam. Onda procitala negde da se djumbir narenda, izmesa sa medom i prelije limunovim sokom pa u frizider ( naravno u staklenoj tegli). Pa kad skuvam bilo koji caj ja kasicicu toga uspem. Diiiivno
A cesto pojedem po kasiku toga , bas mi lep taj ljutkast ukus + limun
Danas kisela corba sa jajima
...e ovo mi se dopada, imam domaci ne prskani limun, med koji ne znam inace kako bih upotrebila, samo jos djumbir da kupim....ajde ako te ne mrzi daj od prilike neku gramazu,
cega koliko stavis?