- Poruka
- 402.900
Sreca pa sam rucala..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

hvala duso,jeste ukusno,al tesko na stomak
a i nesto mi bezveze za rucak pita...nismo mi ovako navikli.
I ja zalijem sa kiselom i jajima ali ne stavljam ulje. A jos je bolje jaja i pivoja volim tako corbicu i pitu za rucak..samo volim uglavnom pitu sa sirom ili kombinacija sira i zelja
nikako ne volim pitu sa mesom..uvek mi bude muka posle
i ne volim pitu sa mesom da pravim rolanu, nego vise volim slaganu, pa je onda nepecenu isecem na kocke i zalijem masom od umucenih jaja, kisele vode i ulja - taj preliv joj da tako dobar ukus!
ranije sam pravila rojal masu sa mlekom i pavlakom i nije tako dobra, a sa k.v - vrh!
I ja zalijem sa kiselom i jajima ali ne stavljam ulje. A jos je bolje jaja i pivo![]()

ja bas volim plavi patlidzan,al ga ne jedem do proleca,skup mi je.zato bacam pare na neukusni skupi paradjz,bez njega ne umemDa se i ja upišem,nisam odavno.
Ispekla sam dve vekne hleba,odmah posle pitu sa jabukama.Krem supa od bundeve,dinstani prokelj na maslinovom ulju,sa belim lukom,i belo pileće na grilu.
Neka što sam se naradila,nego sam uspela i da se prejedem.
Umalo zaboravih.Spremila sam i patlidžan,kako se zove to jelo,ne znam,ali ga mnogo volim.![]()

ja bas volim plavi patlidzan,al ga ne jedem do proleca,skup mi je.zato bacam pare na neukusni skupi paradjz,bez njega ne umem
inace da se pohvalim da vec nekoliko veceri jedem divnu salatu od rendane sargarepe,cvekle i celera.zacinim sa malo meda,balzamika i ljutim masl uljem.u nju dodam kasicicu mlevenog lana i na suvo propeceni susam i suncokret.uz to jedem mladi sir.ne da je ukusno....sinoc sam krisom jezikom olizala ciniju![]()
I fetu umesto mladog sira.Od ovčijeg mleka.
Meni je patlidžan zimsko povrće,bolji je sada nego preko leta.A paradajz sada ne kupujem.
Sličnu salatu pravim,samo sa kelerabom umesto celera.I dodam iceberg salatu.Nekako mi najslađa šargarepa u njoj.![]()

Meni je patlidžan zimsko povrće,bolji je sada nego preko leta.A paradajz sada ne kupujem.
Sličnu salatu pravim,samo sa kelerabom umesto celera.I dodam iceberg salatu.Nekako mi najslađa šargarepa u njoj.I fetu umesto mladog sira.Od ovčijeg mleka.
Navikla sam porodicu na čorbu od bundeve,prošle godine si je često spominjala.Zaljutim je malo.![]()

zapravo ni ne znam posto je patlidzan sada
al rado bih ga sada jela sa spagetama.negde sam pprocitala da je to bilo omiljeno jelo princeze dajane
boze,kad je pomenuh,moja mama stvarno ima problema u glavi...ja se skoro osisala,ona kaze lepo ti stoji,al ne volim, suvise licis na princezu dajanu
prva stvar ne licim,a sta i ako licim,kakve veze sad to ima
kaze ona pa ona je tragicno nastradala...
boze mama
- - - - - - - - - -
ne jedem kelerabu od kad sam pronasla one noktice u njoj
da super je corbica i ja je obavezno zaljutim![]()

Kakve sad noktiće u kelerabi?
Slobodno reci mami da ne ličiš na Dajanu,lepša si od nje.![]()

niko nije lepsi od princeze
jednom sam pasirala kelerabu u corbici,pa su se pojavili mali beli noktici
To u početku,posle se već i vidi na njoj.Meni nikad nije nista tesko na stomak.... sve zivo mogu da pojedemhvala duso,jeste ukusno,al tesko na stomak
a i nesto mi bezveze za rucak pita...nismo mi ovako navikli.

A ovu salatu cu sutra da probam, sad imam supu i rinflajs, uz to ne ide salataja bas volim plavi patlidzan,al ga ne jedem do proleca,skup mi je.zato bacam pare na neukusni skupi paradjz,bez njega ne umem
inace da se pohvalim da vec nekoliko veceri jedem divnu salatu od rendane sargarepe,cvekle i celera.zacinim sa malo meda,balzamika i ljutim masl uljem.u nju dodam kasicicu mlevenog lana i na suvo propeceni susam i suncokret.uz to jedem mladi sir.ne da je ukusno....sinoc sam krisom jezikom olizala ciniju![]()

Da se i ja upišem,nisam odavno.
Ispekla sam dve vekne hleba,odmah posle pitu sa jabukama.Krem supa od bundeve,dinstani prokelj na maslinovom ulju,sa belim lukom,i belo pileće na grilu.
Neka što sam se naradila,nego sam uspela i da se prejedem.
Umalo zaboravih.Spremila sam i patlidžan,kako se zove to jelo,ne znam,ali ga mnogo volim.![]()
))I neka ti slučajno pukne jedno žumance u celoj toj smesi belanaca, i kako onda da ga "usisaš"?Kako procitah, ja isprobah, deluje sasavo ali pomaze i te kako))

Kako procitah, ja isprobah, deluje sasavo ali pomaze i te kako))
Kako odvojiti zumanca od belanaca brzo, jednostavno, bez muke hoce li ili nece, presipanja, prosipanja?
Obicnom plasticnom flasom, pa, izvolite:
Svako jaje razbiti posebno na tacnu, belance posle usisavanja zumanca prebaciti u drugi sud, pa na tacnu razbiti novo jajeI neka ti slučajno pukne jedno žumance u celoj toj smesi belanaca, i kako onda da ga "usisaš"?
Ode mas' u propas'
To nije loša ideja, "foolproof"... jedino mi se nekako čini da bi kuvar veteran to uradio ako ne brže ono bar za isto to vreme i bez flašice nego takva neka kombinacija.... manje posuđa i ne treba ti flašica u tom slučaju....Svako jaje razbiti posebno na tacnu, belance posle usisavanja zumanca prebaciti u drugi sud, pa na tacnu razbiti novo jaje
Interesantno, probacu
Svako jaje razbiti posebno na tacnu, belance posle usisavanja zumanca prebaciti u drugi sud, pa na tacnu razbiti novo jaje
Meni nikad nije nista tesko na stomak.... sve zivo mogu da pojedem
Ako volis testo sa mesom a pita ti teska preporucujem krofne sa mesom. One nisu teske, moji ih obozavaju
- - - - - - - - - -
A ovu salatu cu sutra da probam, sad imam supu i rinflajs, uz to ne ide salata