Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kada mi ne radi rerna onda "opeglam" sendviče sa jedne i druge strane :hahaha:

- - - - - - - - - -

ne mogu da jedem ič..a opet-ič ne slabim...čudo :(

- - - - - - - - - -

oranž, nesam ja za klasične sarme(5x2cm)..više volim one u zelju ili vinovoj lozi..i to opet čak jednu celu sa ovčijim k.m.

polako, bice mora da se pokrene metabolizam:deda:

- - - - - - - - - -

oranž, nesam ja za klasične sarme(5x2cm)..više volim one u zelju ili vinovoj lozi..i to opet čak jednu celu sa ovčijim k.m.

ni ja bas ne ludujem za doticnom isto vise volim te zelene...i opet pojedem dve tri.chetiri:rumenka:

jao, ja sam pred sveg ucenja, napravila 6 vrsta fakin kolaca na ng. na nos mi vec izlaze, a i na jastucice na struku :roll:
cupavci, cokoladna oblanda, coko kolac sa rumom, trostruko zadovojstvo, gnjecava bajadera i lesnik gnezda.
skuvala supu od piletine/junetine (najvise volim tu kombinaciju), ruska salata, pasulj salata i salta o pecenih paprika. pecenje kupljeno, sarmu pravila mama

• Podržavam
Reactions: 27E
eto rešenjaaaaaaaaaaaaaaaa....:zskace:
izdinjstaj meso.šampinjone,spoji i dodaj pavlake...brzo,jednostavno i preukusno...

ne, meso ispecem na gril tiganju na malo putera da ostane mekano
sampinjone izdinstam i ubacim pavlaku i sareni biber :ok:
i moram sa tim da probam da napravim onu palentu koju francuzi koriste kao prilog, a mnogo je dobra..obicna skuvana, mislim da i u to dodaju puter jer je tako kremasta..ima i malo sira unutra..a onda od toga foriraju pogacicu i zapeku je na grilu..
ebopgapatak, pa kad sam vrhunska kuvarica za drugo, uspece mi valjda i to :)

fala sabrina :zag:

ne, meso ispecem na gril tiganju na malo putera da ostane mekano
sampinjone izdinstam i ubacim pavlaku i sareni biber :ok:
i moram sa tim da probam da napravim onu palentu koju francuzi koriste kao prilog, a mnogo je dobra..obicna skuvana, mislim da i u to dodaju puter jer je tako kremasta..ima i malo sira unutra..a onda od toga foriraju pogacicu i zapeku je na grilu..
ebopgapatak, pa kad sam vrhunska kuvarica za drugo, uspece mi valjda i to :)

fala sabrina :zag:

dobro...nema na čemu...:hvala:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back