Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U BG ???
U Veru - Vojvode Stepe 28 beli 35 crveni u ponedeljak ... Možda je bila neka akcija, ali nisam primetila ....
Inače, na Dušanovačkoj pijaci 30-40 pa ko koga ....
Ti izgleda primila ... Neosetno .....

kod mene na pijaci je pocetkom meseca bio 50, i onda su zbog mraza digli na 70, 80...sad mozes za 50 da nadjes onaj sto su i svinje odbile da jedu
vero nemam ovde pa ne pratim cene tamo, videla reklamu za maksi otisla ok je krompir i uzela i dovukla...od stipsu tolko
itekako znaci dupla, i vise od duple, razlika
raslojavanje i centralizacija osim u srbiji postoji evidentno i u bgu, pa nije ista cena na periferiji i u centru, jos kad bi primanja u centru bila veca nego na periferiji pa da razumem, ovako van logike potpuno :lol:

kod mene na pijaci je pocetkom meseca bio 50, i onda su zbog mraza digli na 70, 80...sad mozes za 50 da nadjes onaj sto su i svinje odbile da jedu
vero nemam ovde pa ne pratim cene tamo, videla reklamu za maksi otisla ok je krompir i uzela i dovukla...od stipsu tolko
itekako znaci dupla, i vise od duple, razlika
raslojavanje i centralizacija osim u srbiji postoji evidentno i u bgu, pa nije ista cena na periferiji i u centru, jos kad bi primanja u centru bila veca nego na periferiji pa da razumem, ovako van logike potpuno :lol:

Eh, nećemo ovde o politici, (možda VU utcao da se cene na Voždovcu smanje pre izbora :zcepanje:)
uglavnom - ko šta traži to i nađe .... malo je glupo pričati da je kupus recimo bio jeftiniji u tržnim centrima nego na kvantašu
ili da je SK krmenadla u DIS-u bila 50% skuplja od cene žive vage svinja ....
Zašto niko ne priča da Matijevič udara (uz ovalni pečat veterinarske inspekcije) mali trouglić KOJI ZNAČI DA JE STOKA HRANJENA GMO ŽITARICAMA ???
Mnogo je nedoumica i razlika u cenama ....
Mrtvom magarcu još niko nije uspravio ... niti je ko ispravio Drinu ......
Nećemo ni mi ....

ja iznela iz dobre namere da je akcija u maksiju ako nekoga interesuje taj ce to videti i iskoristiti, koga ne interesuje preskoci post...sta je manje od kvantasa i de nemam pojma, na kvantas nisam isla, kanim se ali nikako, jedino da prvo bildujem pa da odem tamo :lol:

sto se gmo-a tice 90 posto ne zna ni sta je to pa je izlisno na tu temu pricati

a politika je svuda oko nas, mi smo njene :ovca::ovca:
al necemo o tome....

udinstala sam meso za sarmu,zavicu je kad se vratim sa livade,a kuvacu je do ponoci
ima da je rasteglim za dva dana.drugi dan ja jedem samo kupus,jer zlotvori povade meso
a jeste li primetili kako vise nema onih divnih tankih listova kupusa,kao flis papir,nego kao da zavijas meso u pak papir

Ispekla sam klincu za veceru mini gibanicu od starog hleba. Prvi put, da probam. Kod nas se hleb jako slabo jede, pa se razvlaci i na kraju ga susim za prezle.
4 tanja parceta sam iseckala na kockice, zalila klasicnom smesom (jaje, sir, jogurt) i posula susamom.
Sve je smazao, jedva sam ugrabila zalogaj :lol: Jednako je dobro kao i klasicna. Nisam stigla da slikam :neutral:

Ispekla sam klincu za veceru mini gibanicu od starog hleba. Prvi put, da probam. Kod nas se hleb jako slabo jede, pa se razvlaci i na kraju ga susim za prezle.
4 tanja parceta sam iseckala na kockice, zalila klasicnom smesom (jaje, sir, jogurt) i posula susamom.
Sve je smazao, jedva sam ugrabila zalogaj :lol: Jednako je dobro kao i klasicna. Nisam stigla da slikam :neutral:

možeš u to da dodas i suhomesnatog (isto tako kad ostane, pa se nikom vise ne jede ili regularno), kackavalja, soka od paradajza ili kecapa, malo origana, i zapeces... mirise na picu

moze i malo slaninice (ko voli), šampinjona....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back