Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
xelice ja ne volim ruske subarice (suvo meni to) ali ove tvoje bih slatko smazala majke mi, pa ima li boljeg komplimenta :zcepanje:
a o ovoj torti bolje da ne komentarisem steskice mi se :pljus:

ja glasam da te razvedemo i da se vencamo i zivimo srecno do kraja zivota, naravno imacemo otvoren brak, ne ide to bez muzjaka :zper:

xella divna ti torta, bas bi mogla ...nekoliko parcadi :D

I odoh u kuhinju da nesto smuckam slatko i uspela da napravim cokoladu mmm

Kupila sam jutros slatku pavlaku na pijaci, divan ukus a cvrsta. Pa sam kasiku toga sipala u solju, preko 2 kasicice kakaa i kasicicu meda ( kao jedem zdravo, nema secera ) . Original mlecna cokolada, topi se u ustima.
Sledeci put pravim vise i stavljam malo putera pa u frizider da se stegne

Fotografija1323_zps9842b144-1.jpg

Fotografija1325_zps261f360a-1.jpg

xelice ja ne volim ruske subarice (suvo meni to) ali ove tvoje bih slatko smazala majke mi, pa ima li boljeg komplimenta :zcepanje:
a o ovoj torti bolje da ne komentarisem steskice mi se :pljus:

ja glasam da te razvedemo i da se vencamo i zivimo srecno do kraja zivota, naravno imacemo otvoren brak, ne ide to bez muzjaka :zper:

Dobro bre žene šta ste navalile :zcepanje: Razvod, pa razvod :malav: Prvo Pile sada ti :lol:

Dobro... i još par kandidatkinja koje su želele da ostanu anonimne :whistling: :lol:

Možete da dođete na čupavce i bez razvoda ili šta ono Pile hoće... :think: vanilice :lol:

Dobro bre žene šta ste navalile :zcepanje: Razvod, pa razvod :malav: Prvo Pile sada ti :lol:

Dobro... i još par kandidatkinja koje su želele da ostanu anonimne :whistling: :lol:

Možete da dođete na čupavce i bez razvoda ili šta ono Pile hoće... :think: vanilice :lol:
pa hebi ga nije isto doci u gosti na par sati/dana/nedelja :mrgreen: i posedovati te za stalno....al bi bile srecne i debele :zaljubljena: kako ne vidis tu idilu bre :rida:
muz neka ti bude svaler nemam nista protiv, bitno da ne delimo nase kolacice sa drugima, sve ostalo me ne tangira, ja sam emancipovana zenska modernih shvatanja :manikir:
:zcepanje:

pa hebi ga nije isto doci u gosti na par sati/dana/nedelja :mrgreen: i posedovati te za stalno....al bi bile srecne i debele :zaljubljena: kako ne vidis tu idilu bre :rida:
muz neka ti bude svaler nemam nista protiv, bitno da ne delimo nase kolacice sa drugima, sve ostalo me ne tangira, ja sam emancipovana zenska modernih shvatanja :manikir:
:zcepanje:

Aj da si pokušala nešto preko Jacoba, ovako... nećeš se ti kolača najesti :rotf:

:tease:

Hvala. :) Samo mi reci u kolikom plehu si ih pekla.

Pleh je 23x39, ali možeš u manjem ako hoćeš da budu višlji.

Pozdrav društvo:bye:
Nije me dugo bilo, jer se malo putovalo, ali vidim da ste u dobrom raspoloženju kao što sam vas i ostavila:D

Kako ide ovo divno zimsko vreme, a sa njim i praznično raspoloženje volela bih ako biste podelile ovde kako spremate kuvanu rakiju i VINO...mmmm. Pila sam na više različitih mesta i moram priznati da mi se najviše dopalo (kuvano vino) u jednoj kafanici na Zlatiboru. Imalo je tako divnu aromu koju posle nisam uspela da potrefim u kućnoj verziji.

@tema: paradjz čorba, musaka i zelena salata, dezert: rolat sa džemom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back