Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...pa zar to nije pijaca gde ti kupujes?

...na Vidikovcu juce 750 i 800 navodno ovogodisnji..ko to moze da zna....ja probam ni ne pitam, pa ako mi se dopadnu kupim malo za grickanje,
bolje orah nego bilo sta drugo....a i citala sam da su dobri za svasta nesto...ali samo jedna saka dnevno :)

ja slabo jedem orahe..imam u banji toga dosta....(

eo danas opet moju čorbu...juče sa onom kockom bajadere ilečila glavobolju
3 dana nisam mogla da živim od bolova..a nisam znala da mi je pao šećer :(

hodala sam dosta po suncu i fotografisala dosta..
za večeru kompot sa malo cimeta..i možda malo paste..ne znam još..

Izvadila sam ml.meso sinoc pa cu nesto smisliti.
Imam spagete ali mi dr.rekla da izbacim testo,
pa sam dumam sta napraviti?

Muz me zeznuo sa slatkisima, taman sam ih smanjila na minimum minimuma i on mi doneo
dve velike kutije slatkisa... I sta cu ... sad moram

Izvadila sam ml.meso sinoc pa cu nesto smisliti.
Imam spagete ali mi dr.rekla da izbacim testo,
pa sam dumam sta napraviti?

Muz me zeznuo sa slatkisima, taman sam ih smanjila na minimum minimuma i on mi doneo
dve velike kutije slatkisa... I sta cu ... sad moram
Ne moras. Pozovi goste i posluzi. Razdeli po komsiluku.
Tako ja kada pravim kolace/tortu: uzmem jedno parce, klincu 2-3, a ostalo podelim. Mine nas zelja, a ne preteramo. ;)

Čičak, svaka tebi čast! Da sam ja u pitanju, pogotovo dok sam bila trudna kao ti sad, ma od tih slatkiša nebi ostala ni ambalaža :rumenko:
Kakvi crno da virkam na sat-dva, možda bih se jednom iskulirala, drugi put bih garantovano uzela tek malo, pa za 6,5 minuta još malčice, pa za 3,5 minuta još malecko maleno parčence... i taaakoooo.... :rumenko:

Inače, na temu...
Imam čorbu od pečuraka od juče, musaku od juče, ostalo bilo i malo pite sa pečurkama i belim mesom od juče, ali smo pojeli za doručak.
Imam ručak za danas i trebalo bi da radim nešto pametno, npr. da peglam... a ja blejim ovde... :rumenko:

kupus sa kupus salatom. :lol:
a bio je kupus...nije los ni ispao s obzirom da je sladak. a meso nista, smazana je pogolema digernjaca, malo ljutkasta...ybt, od kada to nisam jela i to jos ovako dobru. nisam ni videla da ima negde da se kupi.
ko zna sta je dzigernjaca.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back