Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kupus sa kupus salatom. :lol:
a bio je kupus...nije los ni ispao s obzirom da je sladak. a meso nista, smazana je pogolema digernjaca, malo ljutkasta...ybt, od kada to nisam jela i to jos ovako dobru. nisam ni videla da ima negde da se kupi.
ko zna sta je dzigernjaca.
Хурка у Воши, или би бар требало тако да буде.
Овако нешто:
http://www.stocarstvo.com/aps/meso/vojvodjanski_recepti_files/hurke.htm
Претпостављам да је та коју спомињеш била ,,обична" хурка, пиринџара је више по мом укусу.

- - - - - - - - - -

Реално глоопа.

23jx.jpg

jutros ustipci i mlad sir

kuvala danas supicu i pravila za danas šnicle u sosu od pomorandže(i koječega još)
dq8i.jpg

sa nečim sam preterala jer mi je bilo jako pikantno, e sad šta je u pitanju đavo će ga znati
prvo sam meso marinirala u smesi od soka od pomorandže, senfa, meda, karija, dodala čen belog luka, narendana kora od pomorandže, dodala malo đumbira i na kraju soja sos
mislim da mi je taj đumbir kritičan jer ga prvi put koristim:think:

- - - - - - - - - -

odkud ovolika sliketina :eek:

edit:
slika je i bila izgleda na 800/600, a trebala je biti 640x480 kao što je sad :)

Poslednja izmena:
elem pravila sam i kolač i tu sam bila skeptična jer em sam modifikovala, a nisam ja neka kuvarica za kolače pa da baš umem da prepravim recept, em nisam nikad pravila
ali ispao je na kraju dobar i više nego jestiv :D
zmtv.jpg
8zw3.jpg
f71y.jpg

mrvice mi baš i nisu mrvice, valjda će biti bolje sledeći put(ako bude sledećeg puta :lol:)
i istripovala sam se da nisam zasladila dovoljno kupine, pa sam i odozgo posula šećera
xiyr.jpg

kuvala danas supicu i pravila za danas šnicle u sosu od pomorandže(i koječega još)

sa nečim sam preterala jer mi je bilo jako pikantno, e sad šta je u pitanju đavo će ga znati
prvo sam meso marinirala u smesi od soka od pomorandže, senfa, meda, karija, dodala čen belog luka, narendana kora od pomorandže, dodala malo đumbira i na kraju soja sos
mislim da mi je taj đumbir kritičan jer ga prvi put koristim:think:

- - - - - - - - - -

odkud ovolika sliketina :eek:

edit:
slika je i bila izgleda na 800/600, a trebala je biti 640x480 kao što je sad :)

meni se najbveca fotografija bas svidja

to je recept za mrvice koje je ovde neko kačio, pa sam ja modifikovala jer mi je nekako bilo nezamislivo bez donje kore
http://www.coolinarika.com/recept/crumble-od-jagoda-s-bademima/

ja sam podelila tu smesu za mrvice, u 2/3 sam dodala jaje i morala sam dodati još malo brašna da bih mogla da napravim koru
koliko brašna sam dodala, ne pitaj :lol:
tek toliko da mogu da razvijem testo i prebacim ga u tepsiju, pa sam ga metodom tapkanja raširila do ivica
poređala jabuke, kupine, pošećerila i gore posula mrvice pomešane sa seckanim bademom i lešnikom
nisam imala smeđeg šećera i rekla bih da mi je zbog toga gore bledunjav:think:
mama mi kaže da sam malo duže trebala da gnjavim maslac i brašno kako bi se napravile te mrvice

majchezmajche divan ti kolac... a i sve ostalo sto si kuvala danas

Ja sam danas ubacila u rernu pilece batkove, okolo krompir, kupus, sargarepu, persun, luk crni i beli, bibera ... To je uvek odlicno a nemam mnogo cimanja oko rucka

majchezmajche divan ti kolac... a i sve ostalo sto si kuvala danas

Ja sam danas ubacila u rernu pilece batkove, okolo krompir, kupus, sargarepu, persun, luk crni i beli, bibera ... To je uvek odlicno a nemam mnogo cimanja oko rucka

hvala :)
kuvala sam ja još, za sutra i prekosutra ručkove
ali nisam slikala
za sutra šnicla sa šampinjonima i prazilukom u pavlaci za kuvanje
a za prekosutra zapečene tikvice i karfiol sa mesom...kakvo će biti kad se podgreje, pitam se pitam :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back