Oranz
Elita
- Poruka
- 24.257
Nedeljom ne kuvam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хурка у Воши, или би бар требало тако да буде.kupus sa kupus salatom.
a bio je kupus...nije los ni ispao s obzirom da je sladak. a meso nista, smazana je pogolema digernjaca, malo ljutkasta...ybt, od kada to nisam jela i to jos ovako dobru. nisam ni videla da ima negde da se kupi.
ko zna sta je dzigernjaca.
Реално глоопа.koja metafora
![]()
a pireDanas ce se jesti pileca dzigerica i neko povrce... Ukusno, zdravo i priprema se brzo!![]()
Blago tebi....uzivajkupovnu riblju corbu,pecenu patku i sampinjone,zelenu salatu
i sad cekam palacinke
sve kuvala mama
kuvala danas supicu i pravila za danas šnicle u sosu od pomorandže(i koječega još)
sa nečim sam preterala jer mi je bilo jako pikantno, e sad šta je u pitanju đavo će ga znati
prvo sam meso marinirala u smesi od soka od pomorandže, senfa, meda, karija, dodala čen belog luka, narendana kora od pomorandže, dodala malo đumbira i na kraju soja sos
mislim da mi je taj đumbir kritičan jer ga prvi put koristim
- - - - - - - - - -
odkud ovolika sliketina
edit:
slika je i bila izgleda na 800/600, a trebala je biti 640x480 kao što je sad![]()
majchezmajche divan ti kolac... a i sve ostalo sto si kuvala danas
Ja sam danas ubacila u rernu pilece batkove, okolo krompir, kupus, sargarepu, persun, luk crni i beli, bibera ... To je uvek odlicno a nemam mnogo cimanja oko rucka