ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
Danas kuvala Mala fabrika ukusa...Pogledajte prilog 309095Pogledajte prilog 309096
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas kuvala Mala fabrika ukusa...Pogledajte prilog 309095Pogledajte prilog 309096
...ala ste lepo rucali danas
...ja paradajiz corbu od juce...i nista...nema vise igranja sa kalorijama dok se ne vratim u normalu...
..sad cu salatu, paradajiz, krastavac, tikvice i jedno tvrdo kuvano jaje...ovo sam trebala da napisem na dijetu![]()
Njami, paradajz čorba.
Fotkala sam ti zalogajčiće od sinoć, doduše nisu brusketi pošto mi žao bilo da prepečem vruć baget. Ako nađem kabl za prebacivanje fotki, postaviću ih.
...e bas njam, ja je obozavam i mogu da je jedem svaki dan, a nesto sam je bila zapostavila...pa me vaga podsetila na nju
...ajd' daj da bar nahranim oci
...a ja cu da fotnem moju salatu i da okacim da ne bude da smo spamerke najgore![]()
...mmmmmm..njam![]()
Kupila na Kaleniću Rio mare pate (paštetu od tune). Ne znam koliko je u radnjama ali ovde je bila 200din. Fino paše uz dimljeni kačkavalj i pindžur.
Kupila na Kaleniću Rio mare pate (paštetu od tune). Ne znam koliko je u radnjama ali ovde je bila 200din. Fino paše uz dimljeni kačkavalj i pindžur.
ja paštetu pravim sama od ribe...
uzmeš lepo tunjevinu i sardinu,dodaš luka,senfa,malo bibera i štapnim mikserom zvekneš...kako je to dobroooooo...![]()
Код приватне млекаџијке на пијаци ,,цигља" од 1/4 кг је 200 динџи, а цена овог твог била би 60*2,5=150.e kad pominjes kupovinu na pijaci,ja danas kupila puter iz madjarske 100g 60 din.mama me napljuvala,kao ne moze dobar puter da kosta tako malo,ali probala sam,jako je ukusan
....
?
reč sa dva značenja, a oba su vezana za vojsku.
Koristi se kao naziv za "čorbu" čiji su glavni sastojci ostaci jela od predhodnih dana i servira se uz parolu "ako ti se ne sviđa poljubi pa ostavi".
Isto tako označava i tečnost kojim se čisti lično naoružanje.
Vremenom je ovaj naziv prešao u svakodnevni govor ljudi koji ne vole čorbastu hranu.
odma sam se prepozno
ajojmozda je i smokva pojela drnc pa joj je zato lose
![]()
Paradajz corba sa povrcem i jajima
Pita sa spanacem i sirom