Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...ala ste lepo rucali danas:)

...ja paradajiz corbu od juce...i nista...nema vise igranja sa kalorijama dok se ne vratim u normalu...

..sad cu salatu, paradajiz, krastavac, tikvice i jedno tvrdo kuvano jaje...ovo sam trebala da napisem na dijetu:mrgreen:

Njami, paradajz čorba.

Fotkala sam ti zalogajčiće od sinoć, doduše nisu brusketi pošto mi žao bilo da prepečem vruć baget. Ako nađem kabl za prebacivanje fotki, postaviću ih.

Njami, paradajz čorba.

Fotkala sam ti zalogajčiće od sinoć, doduše nisu brusketi pošto mi žao bilo da prepečem vruć baget. Ako nađem kabl za prebacivanje fotki, postaviću ih.

...e bas njam, ja je obozavam i mogu da je jedem svaki dan, a nesto sam je bila zapostavila...pa me vaga podsetila na nju:)
...ajd' daj da bar nahranim oci:D

...a ja cu da fotnem moju salatu i da okacim da ne bude da smo spamerke najgore:lol:

e kad pominjes kupovinu na pijaci,ja danas kupila puter iz madjarske 100g 60 din.mama me napljuvala,kao ne moze dobar puter da kosta tako malo,ali probala sam,jako je ukusan
Код приватне млекаџијке на пијаци ,,цигља" од 1/4 кг је 200 динџи, а цена овог твог била би 60*2,5=150.
Шта знам, и мени се чини сумњивим, ем цена у Хунгарији, ем путни трошкови, евентуално царина и још продавац мора да се угради?!?:think:

....nesto me zeza kabl, kad ukljucim na telefon i povezem sa kompom,iskoci mi plavi prozor i pise nesto kao problem, pa mi restartuje komp, tako da
ako budem kasnije mogla na drugi neki nacin da prebacim okacicu salatu:)

...inace ja pravim pastette od sardine i tunjevine, mala glavica luka sitno iseckana, iscedi se malo onog ulja iz konzerve previse je, dva rovita jaja, kasicica
senfa...i dobro se izmiksa ko ne voli da bude krupnih komada, meni ne smeta ja mogu i vuljuskom da izgnjavim:lol:

reč sa dva značenja, a oba su vezana za vojsku.
Koristi se kao naziv za "čorbu" čiji su glavni sastojci ostaci jela od predhodnih dana i servira se uz parolu "ako ti se ne sviđa poljubi pa ostavi".
Isto tako označava i tečnost kojim se čisti lično naoružanje.
Vremenom je ovaj naziv prešao u svakodnevni govor ljudi koji ne vole čorbastu hranu.
:lol: odma sam se prepozno

reč sa dva značenja, a oba su vezana za vojsku.
Koristi se kao naziv za "čorbu" čiji su glavni sastojci ostaci jela od predhodnih dana i servira se uz parolu "ako ti se ne sviđa poljubi pa ostavi".
Isto tako označava i tečnost kojim se čisti lično naoružanje.
Vremenom je ovaj naziv prešao u svakodnevni govor ljudi koji ne vole čorbastu hranu.
:lol: odma sam se prepozno

ajoj :lol: mozda je i smokva pojela drnc pa joj je zato lose :lol:

...evo je..
271020131025.jpg

...rotkvice, paradajiz, krastavac, jedno tvrdo kuvano jaje i 10 seckanih oraha...malo soli...bez ulja...savrsena:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back