Neo-wolf
Ističe se
- Poruka
- 2.543
steices se ovoga sta sam ti reko kad prsnes za nekih 5-6 godina
Nemas frke ona je vec prsla i to odavno

Danas kari
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
steices se ovoga sta sam ti reko kad prsnes za nekih 5-6 godina
...danas nisam nista, ostalo jos one paradajiz corbe...
...sutra cu onaj kupus sa flekicama, ali bez flekica i neko pilece meso..i salatu
..za veceru i danas i sutra i narednih dana onu istu kao sinoc![]()
Tara, ja cu ti kopirati iz maila koji sam slala drugarici jer su joj se svidele moje projice. Ja nisam bas neka kuvarica ali nas prijatelj kaze da sam projice "doktorirala" :-)
2 jajeta ulupati i malo posoliti
Dodati casu jogurta (moze i kiselo mleko) i tu casu nadalje koristiti kao meru
Dodati pola case ulja i
2 case kukuruznog brasna
1 casu psenicnog i
Prasak za pecivo
Kad sve to promesas dodati jedan krem sir (malo pakovanje od 100 grama, obicno ABC sir ja stavljam ali mozes neki mladi izgnjecen, sremski/svapski)
Rasporediti u kalupe za mafine i peci 20 minuta na 200 stepeni.
uz flekice kazhu da najbolje ide kad u tandemu popunjavash tiket za utorak uveche![]()
...upravo sam napravila ovo, samo sto sam umesto belog brasna stavila integralno....posto moram zbog nekog leka da doruckujem svako jutro,
racunam da mi je bolje to od nekih suhomesnatih preradjevina...umesto krem sira, dodala sam 250g mladog sira i 1/4 ulja....
..Pogledajte prilog 309201Pogledajte prilog 309202
..cekam da se ispece
...gotovooo.....![]()
![]()
...ajde napisi kako pravis taj pire?![]()
ništa prostije...
prvo sam ogulila i nasekla na krupno 4 ogromne šargarepe pa ih kuvala u posoljenoj vodi oko 1 sat...tvrđe su i duže im treba od karfiola...
onda ubacila 3 glavice očišćenog karfiola pokidanog na sitnije cvetove,dolila vode i kuvala nekih 20-25 minuta...
voda se samo posoli...
ocedila,ispasirala onom pasirkom ručnom,dodala malo margarina i izmutila mikserom da se masa izjednači....
prilog za sve...lagan,jednostavan,zdrav....
može čak i samo da se jede,bez ikakvih dodataka mesa...
ono na sliki se moji klinci igrali kečapom po pireu...![]()
...a mleko? jaje?...nista od toga?
...pravicu sigurno, prvo sebi da probam, a posle deci kad odem![]()
nenenenene..ništa od toga...samo malo margarina..
ukus je predivan....
moji klinci koji su inače nako probirljivi su se oduševili i sve smakljali...
...da si ti meni ziv i zdrav, tiket nisam popunila dobrih 5 godina....a to sto volim da svratim tamo da vidim sta igrate je prosto
zato sto me lepe uspomene vezu za vreme kad sam radila u kladionici..![]()
Evo za Affro moje projice od juce, u polovinu dodala sitno iseckan svezi spanac. U polovinu, jer nisam znala kako ce muska populacija u sastavu otac+sin prihvatiti, ali su se te upravo razgrabile. Pogledajte prilog 309223
Nije neka fotografija bas.
Affro jel nije mnogo sira 250 g? Ja stavljam 100g. I da, jednu casu palente i jednu kukuruznog brasna, ali to je stvar ukusa.
jos bi bio zdraviji kad bi se najo flekica
![]()
da ljuta tucana made in leskovac
+ przeni susam, kikiriki, peceni, oljusteni, neslan, orasi, badem, lesnik, brusnica, suvo gradzje, idu i smokve
Kad pravite proju jel stavljate bas kukuruzno brasno ili moze i palenta? Jel tada isti donos materijala? (Vidi se da nemam veze sa pravljenjem iste)
Affro kako je ispala sa integralnim brasnom?
Danas opet pokusaj gibanice videcemo na sta ce da lici mada se nesto ne nadam uspehu![]()
Kad pravite proju jel stavljate bas kukuruzno brasno ili moze i palenta? Jel tada isti donos materijala? (Vidi se da nemam veze sa pravljenjem iste)
Danas opet pokusaj gibanice videcemo na sta ce da lici mada se nesto ne nadam uspehu![]()