gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
veruj ne veruj i kod mene lazanje
pojacane pekorinom![]()
naribala sam i ja pekorino odozgo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
veruj ne veruj i kod mene lazanje
pojacane pekorinom![]()

vidi ga! u sve se razume
![]()

Majstor sam za kiflice i kroasane,obarao sam burzuje po svetu s`nogu.
Nisu verovali da to ja pravim a ne moja zena pa su jednom svi dzumle dosli da prate proces od pocetka.I uverili se.
Sve sam.
Sve sto radim,radim izuzetno uspesno i kvalitetno.
Proveri ako ne verujes.![]()

Ovako nekako
![]()
Krajevi da budu savijeni unutra, tako spreče da fil curi napolje. Doduše, ne spreče sasvim, ali manje iscuri nego kada krajevi vise kao repovi.

gde bre da ti ne verujem![]()
![]()

Bas tako ZD,ali ako je testo dosta elasticno (mora malo vise putera),onda se lepo zatvori i ne curi.Princip je taj,tebi ne treba objasnjavati,to ovi zenski amateri ne kapiraju.
- - - - - - - - - -
Ma mLogo mi je stalo do tvog misljenja,moram licno da te uverim bar tri puta.
Da dobro zapamtis.![]()

Ovako nekako
![]()
Krajevi da budu savijeni unutra, tako spreče da fil curi napolje. Doduše, ne spreče sasvim, ali manje iscuri nego kada krajevi vise kao repovi.

Evo večere... žena je bila toliko gladna da mi je dala 30 sekundi da slikam.
Šumadijsko povrće u sosu ajam pangang.
![]()

kakav si ti romantik
ja podgrejala corbu u kojoj je bilo izmiksano povrce,planirala sam da je jedem sa limunom i malo pavlake,kad ona vec kisela,pred kraj drugog tanjra sam se opasuljila da ja nisam stavljala limun u nju i da je ona prokisla.a tako je ukusna![]()

i tako si se napila od chorbe![]()

jok,to je c vitamin ,jer je kiselo
nego morala sam da guglam sta vam je taj pikorino,nisam nikada cula.gde ga kupujes,kakav je ukus?

Ma neće ti biti ništa... turšija isto prokisne pa joj ništa ne fali...ja podgrejala corbu u kojoj je bilo izmiksano povrce,planirala sam da je jedem sa limunom i malo pavlake,kad ona vec kisela....

pecorino
to je vrsta sira, ovcijeg
al gledaj da uzmes bas pecorino - znaci, onaj za rendanje
a ne npr makedoniko, ko sto sam se ja neki dan zaebala
missim, i taj je fin, al nije ko pecorino
ps i kefir je kiseo![]()
pa dobro,al ne rece mi gde ga kupujes i posto je
ma ja imam stomak,masne zice za sudove da jedemMa neće ti biti ništa... turšija isto prokisne pa joj ništa ne fali...
Što bi rekla moja koleginica Kineskinja na moj komentar "kako bre možete da jedete tu pačju krv?" njen odgovor "pa kako vi možete da pijete pokvareno mleko?"
Inače, mislila je na jogurt/kiselo mleko....![]()
Ima svuda - maxi, merkator, rodic...tempo...imlekov je, al se u makedoniji pravi
oko 1000 dinara, mozda ponegdje mrvu jace
al vrijedi te pare
ma ja imam stomak,masne zice za sudove da jedem
- - - - - - - - - -
kao parmezan je?tvrd ili kao svezi sir,ili kao kackavalj?
tvrd, punomasan, al zeru meksi od parmezana tako da se moze sjeci normalno
e, vrh je sir : )
obozavam da jedem posle rucka parmezan,secen u listice
mislim obozavam,poslednji put sam jela kad sam ga donela iz italije
ima ga i kod nas,al nekako mi zao da dam za kriskicu 600 din,kupujem onaj mleveni u kesici koji nema veze sa ukusom

to je zato sto u kesice rendaju uglavnom kore i ostatke
a meni za dobar sir nikad nije zao, moram priznat
teze mi da dam za krpice nego za dobru klopu...
sad nam moji donijeli livanjski...joj kakav je smoki...to nije sir to je fantazija![]()

Ax koleginice.... za tebe može gruyere?a meni za dobar sir nikad nije zao, moram priznat

Ax koleginice.... za tebe može gruyere?![]()