27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
sok od jabuke je u flasama! jea!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sok od jabuke je u flasama! jea!
Ako nije dva puta prošao kroz lulu - ništa ne vredi
Ma jel prvo petnaestak dana provrelo,koliko ja racunam dva puta kuvano. sinoc cetvrtine jabuka, danas ono procedjeno
Ma jel prvo petnaestak dana provrelo,
da pošaljem dragog na degustaciju ?
zezas znaci. a ja sa tobom fino
pecenje rakije je bilo pre dve nedelje.

izrendo 2 jabuke kasicica meda mleveni kex cimet vanilin secer mnogo dobra poslastica

Duuso, ne vide ti se slike. Bar ih ja ne vidim.
pa sargarepica mora se malo duze zvace volim obarenu ili u sokovnik,ima u unuverexportu 5 kila za 100 din dzaba samo da se nakanim da dovucemProbaj jabuku, šargarepu i med.![]()
izrendo 2 jabuke kasicica meda mleveni kex cimet vanilin secer mnogo dobra poslastica
pa sargarepica mora se malo duze zvace volim obarenu ili u sokovnik,ima u unuverexportu 5 kila za 100 din dzaba samo da se nakanim da dovucem
To bre i bebe mogu jesti. 
jel ti mama kuva torte i kolace a?i to skuvao ?
mism tema je kuvanje, Đole
(još nije gotovo, tek treba da se prelije meso povrćem i sosom, i zapeče, što se upravo sad krčka u rerni dok se ja drndam sa sličicama....
)

Mozda je do slika, ali meni nesto to deluje masno![]()
Nije toliko masno, ide samo malo ulja na kom se prži meso, i oko 50gr "Adidas" slaninice. Zavisi kako ko voli, može i bez toga. ja sam stavio možda oko 30ml ulja na oko kilogram ostalih sastojaka.
Preliva se mešavinom pavlake, senfa i belog vina.

meni ne deluje nikako

bas je lepa slika,sa sve zacinima,bocama,sporetom,posudama...sve mi se svidjaevo večere... svinjski file "po ciganski"...(još nije gotovo, tek treba da se prelije meso povrćem i sosom, i zapeče, što se upravo sad krčka u rerni dok se ja drndam sa sličicama....
)
![]()