Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dA dodam,moze i bez oraha, a mogu da se dodaju i bademi :)
Ovo deluje interesantno, kakav je kolac, socan ili suv? Nemam puter u frizideru inace bih probala, mozda sutra ako imam vremena[/QUOTE]

moze i margarin :D
kolac je extra, lako i brzo se pravi, sve ide odjednom u rernužod duzine pecenja zavisi kakav volis
inace, sutradan je jos lepsi jer tada griz upije i poslednju "vlagu" i zadrzi socnost kolaca

Danas kupila kore za lazanje NATURA VITA, rok trajanja do 11.6.2013. da pravim kanelone. Maxi smrdljusa u kraju nema kanelone, ne pamtim kada sam ih videla. Kuci pripremila seckanu glavicu crnog luka, na malo ulja, 3 cena belog luka, dva sveza paradajza iseckana na kockice, kada se dobro uprzilo dodala jednu tikvicu takodje isecenu na kockice, malo manje od 200 gr tomatina i iseckanu vezu persuna. Zacinila biberom i vegetom. Otvorila kore za lazanje da probarim samo jedan kljuc, prve dve barila samo 1 minut, kod trece samo kad se nisam srusila - budjava :dash: kad se nisam srusila, sledeca isto, pa dve opet dobre, pa dve budjkave. Sve sam im po redu :rtfm: na kraju se popunila srednja vatrostalna cinija, ostatak tomatina odozgo i na 200 stepeni 40 minuta. Posle toga izrendala pekorino i samo pustila da se istopi. Ostavila i racun i pakovanje da im ljubazno pokazem, ali pocela kisa pa me mrzelo da izlazim :(
Sve u svemu ono sto je napravljeno bilo super, a drugi put na znanje nista od NATURA VITA.

Ja koristim ove
10180_crop.jpg
neam pojma ko je proizvodjač, ali uvek su super bile, mada si ti verovatno kupila u nekoj maloj prodavnici gde se to ne čuva kako treba :aha

Preduhitrio me Corlone:p i ja koristim Durumove i ubedljivo su najbolje i najviše podsećaju na domaće. Ništa se ne kuva i ne bari, već se odmah slažu za lazanju ili....
Kod mene danas dan Čišćenje frižidera, a sutra smo kod mojih na ručku. Nemam pojima šta se sprema, samo dok drugi sprema:lol:

nigde spanaća na onolikoj pijaci :( kupih tikvice, napuniću ih...eto :aha:

jeste, 150 din.

Ja video spanać, tamo od sredine cveća prema sredini pijace :D, mada činjenica da ga nisam nigde drugo video, ne gledah ima li mlade blitve, to ti bre isto ... inače ovčije kiselo ti je u Univeru tričavih 50-ak dindži jeftinije (100 i neki dinar) nego kod onih lopina na pijaci :aha:

Ja se sigrah sa nekim lososom i grilovanjem povrtja danas :D
IMG_20130518_145738.jpg
IMG_20130518_160010.jpg
sad pojedoh skoro kilo jagoda :rumenko:

Ja video spanać, tamo od sredine cveća prema sredini pijace :D, mada činjenica da ga nisam nigde drugo video, ne gledah ima li mlade blitve, to ti bre isto ... inače ovčije kiselo ti je u Univeru tričavih 50-ak dindži jeftinije (100 i neki dinar) nego kod onih lopina na pijaci :aha:

Ja se sigrah sa nekim lososom i grilovanjem povrtja danas :D
sad pojedoh skoro kilo jagoda :rumenko:
videla sam spanać na tom mestu, ali sam htela da kupim malo lepši...posle me je mrzelo da se vraćam. u principu ne kupujem ništa kad ima samo na jednom mestu :aha: volim dabiram, brate slatki :cmok2:
p.s. ručak ti je super :D
p.p.s. pa ne mogu čak do univera da idem :mrgreen:

videla sam spanać na tom mestu, ali sam htela da kupim malo lepši...posle me je mrzelo da se vraćam. u principu ne kupujem ništa kad ima samo na jednom mestu :aha: volim dabiram, brate slatki :cmok2:
p.s. ručak ti je super :D
p.p.s. pa ne mmogu čak do univera da idem :mrgreen:

Pa kupiću ti ja pa ću ti u poštansko sanduče ubacim :p .. nemaju uvek u Unioveru al ovi na pijaci baš deru :evil:
Danas sam prvi put kupio jagode, ono pre em bilo skupo em jednom probah nit ukusa nit mirisa, danas su :zaljubljena: sutra opet kupujem :aha:.... e da i da ne zaboravim :cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back