proka
Legenda
- Poruka
- 57.098
najjednostavnije je da dodjes do mene i poneses skarpinu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
najjednostavnije je da dodjes do mene i poneses skarpinu![]()
joj daj nesto sto se gurne u rernu![]()
evo bre, polako
- - - - - - - - - -
zderao sam skarpinu ljetos na moru, svaki dan druga ribica hihihihihi
malo slovakinje, malo chehinje iiiiiiiiii na kraju tvelv points from germany, chisto da pokazu zaostalim srpchitjima kako gazi njemachka mashinerija shpric mi shpric mi!!!
ja srdele danas
ribu spremam u kontaktnom, a zamrznutu u sosu, pogotovo bele koje nesto i ne ljubim
dive, obavezno nalij belo vino kad budeš pekla i ruzmarin...ne brini se, biće ok
e, tražila sam recept da kopiram, po kom uvek pravim škarpinu....evo:
ŠKARPINA U SOSU OD RUZMARINA
Potrebno: 1kg škarpine, 1 limun, 2 dl belog vina, 5 dl vode, 3 čena belog luka, po ukusu soli, 1 kašičica ruzmarina, 2 komada lovorovog lista, 800 g krompira, maslinovo ulje.
Priprema: škarpinu očistiti i oprati dobro, posuti je sokom od limuna i ostaviti da odstoji 20 minuta. Nakon toga posoliti i pobiberiti po ukusu,staviti u tepsiju gde smo dodali ulje i peći je zajedno sa očišćenim i seckanim krompirom na kocke na 200 stepeni.
priprema sosa: u manju šerpu sipati 6 kašika maslinovog ulja, belo vino, vodu, beli luk sečen na pola i dodati ruzmarin, lovorov list, začin c i bibera po ukusu. to sve zajedno prokuvati oko 10 minuta pa ovim sosom preliti škarpinu i peći je jos u rerni 25 minuta. služiti uz salatu po želji.
![]()
ja se sve tesim da bele ne ostavljaju miris kao plave
aj pa javi kako je ispalo...ja cu pricalicin recept danas da upotrebim
idem da cistim skarpinu i da se branim od macaka koje su podivljale jer su nanjusile miris ribe![]()
aj pa javi kako je ispalo...
p.s. i mačke imaju dušu![]()
Мачке су мајсторице.ja cu pricalicin recept danas da upotrebim
idem da cistim skarpinu i da se branim od macaka koje su podivljale jer su nanjusile miris ribe![]()
joj ja imam 4kg ribe
gde to sve da stavim
jel da povecam i kolicinu preliva?
ne bih provecavala kolicinu krompira
svakome po kasika i dovoljno
akcenat je na ribi danas
joj ja imam 4kg ribe
gde to sve da stavim
jel da povecam i kolicinu preliva?
ne bih provecavala kolicinu krompira
svakome po kasika i dovoljno
akcenat je na ribi danas