cvetni vrt
Domaćin
- Poruka
- 4.658
Kiseli kupus sa suvim rebrima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
s telefona sam
ukycaj pica rolat becook, izacice ti
ha sam ga malo modifikovala,ubacila jos jedan sloj s pecenom paprikom, i suvog vrata sam stavlhala i mar. pecrke, posipala susamom....
bems,ovo testo super izgleda,mene nesto podseca .ne znam zasto na prazan burek
ja rucala njoke sa tikvicama(na snizenju su u ideji) u kupovnom arabijata sosu
bas je super
i napravila sam za 15 min kiflice sa kokosom,zgodno je da prave deca
umesa se 300g brasna,200g kokosa,120g secera,2 jajeta250g maslaca.1 vanilin secer,pola praska za pecivo
malo ugnjeciti to rukom,pa oblikovati kiflice ili stapice
pece se 10 min na 180 stepeni
ja sam rastopila cokoladu,pa premazala preko njih
Sama si razvlačila kore? Baš su ti lepe i tanke
Mmm...
Sam spinat ili mesano sa sirom?
Divno izgleda i socivo i cvekla, podsetilo me da sutra sebi napravim socivo. Cveklu ovih dana cesto jedem, izrendam zivu i pomesam sa malo rena...danas, socivo sa kuvanim krompirom, ideja ukradena od jane, inace ga jedemo bez krompirai cvekla.
Pogledajte prilog 279501Pogledajte prilog 279497
Divno izgleda i socivo i cvekla, podsetilo me da sutra sebi napravim socivo. Cveklu ovih dana cesto jedem, izrendam zivu i pomesam sa malo rena...![]()
Umesila i razvila kore za lazanje, pa ću to. Nego, da li postoji neka mogućnost da te kore budu posne, bez jaja ? Šta bi se desilo kada bi testo (a treba da bude kao za rezance) zamesila samo sa brašnom i vodom, jel probao neko to ?
salata : skuvati 5 jaja, iseckati na kockice, iseckati vezu sremusa, dve veze mladog luka, i pomesati s pavlakom, malo majoneza i senfa, posoliti po ukusu
njegov tanjiron je posle jos dodao pored i cvarke hehehe
![]()
i kuglice : ocistiti i iseckati jednu pomorancu , te je u secku izblendirati, pomesati sa oko 200 gr mlevene plazme i 100 gr kokosa, 100 grama secera u prahu ( ja stavih 5-6 kasika), 50 gr margarina i kasika ruma.... oblikovati kuglice, pa ih uvaljati u secer sa cimetom (ja valjala u vanilin secer u koji sam dodala cimeta....
![]()
![]()
Umesila i razvila kore za lazanje, pa ću to. Nego, da li postoji neka mogućnost da te kore budu posne, bez jaja ? Šta bi se desilo kada bi testo (a treba da bude kao za rezance) zamesila samo sa brašnom i vodom, jel probao neko to ?
bems,ovo testo super izgleda,mene nesto podseca .ne znam zasto na prazan burek
Divno izgleda i socivo i cvekla, podsetilo me da sutra sebi napravim socivo. Cveklu ovih dana cesto jedem, izrendam zivu i pomesam sa malo rena...![]()
Danas samo pljeskavice od tikvica, ali je bilo dovoljno.
Pogledajte prilog 279729Pogledajte prilog 279730