Dragisha
Legenda
- Poruka
- 50.759
mogla si malo sitnije da isečeš taj lukac...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mogla si malo sitnije da isečeš taj lukac...![]()
da mi je znati sta je ovde za post..
Ja to ko moja pokojna baba dodam na kraju, i baš oću da se vidi, neću valjda u blender![]()
Evo i mog kolača od juče : Puding od limuna http://new.dolcevita.rs/blog/2011/10/limun-iznenadjenje/
Prvo moram da kritikujem recept. Kuva/peče se u rerni u vatrostalnoj činiji koja se stavi u neki sud do pola napunjen vodom. Pa se onda gore ispeče (slika 2), a dole ostane kremast (čitaj, raspada se, slika 3, topao) Na slici 1 je pre stavljanja u rernu, a na slici 4 isečen jutros hladan. I lepši je hladan iako u receptu piše da se servira topao. I mnogo je 3 limuna, kiseo je. Taman bi bila dva, od koliko se koristi kora.
Ja bih to pekla bez te posude s vodom, pa da bude spolja ispečen, a iznutra može da ostane kremasta i tečan. Ali onda bi ga bilo bolje praviti kao mafine, kao lava kolač, pa nek svakom u tanjir iscuri krem, a ne ovako krem ostane u posudi. Ako ga ikad više budem pravila, praviću s ovim izmenama.
Pogledajte prilog 279314 Pogledajte prilog 279315 Pogledajte prilog 279316 Pogledajte prilog 279317
Ma nisu, Afro, pogledaj sajt, jedna velika posuda, još u receptu piše, posuda prečnika 20 cm. Ali mislim da bi u tim posudicama bilo baš lepo. Još jutros naletim na TV isto prave neki puding u takvim posudama i peku ih "u banji" baš kao u ovom mom receptu
volimo komadine,aaaa...
![]()
danas domaća supa sa griz knedlama,okruglice od starog hleba (nema bacanja),i piletina...
Šta su to okruglice od starog hleba? Kod mene ga uvek ima, pa mi već smor prženice, tost i to...
Hvala Dragishainteresantan recept, mada sam mislila da ide više hleba.
Kod mene kad ostane to je pola vekne i sutradan se svi femkaju![]()
ma ja turim koliko mi ostane....sve se to lepo umulja...dodaš malo više mleka,još jedno jaje ako hoćeš i udri...
Jes vala, i to što kažeš....što rekao moj zet: "Za dobru svinju nema loše pomije!"![]()