Dragisha
Legenda
- Poruka
- 50.759
misliš...???? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sigurna sam
pravila sam jednom nešto slično, svi ti recepti su manje više isti, sve će da smažu te tvoje gladne godine: )))

...sto ne napravi pola mere
...po kom si receptu pravila....ja sve mislim, planiram, pa se predomislim,
i svaki put zagubim recept do tad...a jos uvek nisam naucila kako da sacuvam
neki link odavde![]()

Vise sam se namucila da prebacim fotku trazeci kablic menju milionima kablova u kuci ... i nisu nesto za pohvaliti, al za prvi put iduuuuuuu
elem , po meni treba staviti manje masnoce tj margarina za mazanje a i ulja koje ide u testo bi malo smanjila nesto
pravila 2/3 recepisa i opet ispalo skoro 2 pleha ovih sitnijih ... ali stavicu deo u friz pa izneti kad se neko opseti da bi jeo
Afro ovaj recepis http://www.coolinarika.com/recept/731243/
![]()

moglo je krupnije , sad vec znam kako bi , zahvatala sam otprilike oko 3 cm po sirini ,
pekle su se, prvo zagrejala rernu na 275 pa kad ih stavim smanjim na 200 , tako pisalo
i vreme 30 minuta ... pri kraju smanjila na 180 ... a to sve nigde ne pise . Problem je sto kazu ako ih ranije izvadis budu gnjecave a to ne volim .
Imala sam pola Panorame i pola putera stavila jer nisam imala odledjeni margarin ... ali ja bi to na 2/3 masnoce smanjila
+ ide 2 dcl ulja u testo .. i to bi smanjila na 1,5 ... probala sam jednu vrucu ... i po meni je to masno ... i manje soli staviti ... opet za trecinu manje

ivo, ti si prva kojoj "nisu nesto"
obicno su svi navuceni na kupus kifle.... ja ne upoznah nikog ko ih ne voli a kad se ispeku razrabe se....
mada te tvoje na slici su nesto tamne i ko da se nisu bas digle.... mozda ti se zato i.ne svidjaju, probaj da ih umesis bas meko, s manje brasna...
ivo, ti si prva kojoj "nisu nesto"
obicno su svi navuceni na kupus kifle.... ja ne upoznah nikog ko ih ne voli a kad se ispeku razrabe se....
mada te tvoje na slici su nesto tamne i ko da se nisu bas digle.... mozda ti se zato i.ne svidjaju, probaj da ih umesis bas meko, s manje brasna...

Pogledajte prilog 267635Pogledajte prilog 267636
ja danas neku salatu sa sočivom pravila, uz krompir pire![]()
))Nisi me shvatila ... MENI nisu ispale kako treba ... tvoje su bile mnogo lepse i vazdusastije
znam gde sam gresila ... pravicu ih opet .... ali cu im se vise posvetiti![]()

na vreme ti to sakri, da ne nestane u toku noći![]()

mali tipako volis kajmak, umesto cele mere margarina, moze staviti i deo kajmaka, budu jos bolje
![]()
... dobar tip