ANDREJ MK
Primećen član
- Poruka
- 545
hvala,dala mi je moja koleginica,pa hocu da je platim200-230 dinara na pijaci na koju ja idem, Zemun - Gornja Varoš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala,dala mi je moja koleginica,pa hocu da je platim200-230 dinara na pijaci na koju ja idem, Zemun - Gornja Varoš
Da li ste ovo Vi slikali ili su fotke c/p sa neta?
Ako su Vaše, dobro došli na temu, ako nisu, molila bih Vas da ubuduće ne kačite fotke hrane koju sami niste spremali.
Unapred hvala na razumevanju.
Hvala Vama na razumevanju!
Ovde ima samo suvog grozdja 300 grama, mada moze da se stavi suvo voce po zelji .A cesto ga pravim bez ikakvog dodatka i sjajan je, zovem ga jednostavno kolac, moze i za slavu da se pravi po ovom receptu i verujte puno slavskih kolaca sam jela ali ovaj, po receptu moje stare kume , je daleko najukusniji....jel ovo solja belanaca, solja brasna, pola solje secera...i suvo grozdje i sta jos ima od suvog voca ili? takav neki recept sam imala davno....
Divno, bas je trebalo volje da se ovo napravi
Nisam dobro napisala, bile su dve salateKakva je to slata sa šargarepom i renom ? Može recept ?

oćemo sve to da vidimo kad napraviš, da uživamo malo i mi![]()

Ti si bas vredna ... a posle silnih praznika treba to i pojestiDanas kuvam sarme i belu čorbu.
Pravim pite, pita-pizze, carske pite, projice, slavki kolač...
Uveče pravim ajvar tortu, rusku salatu, susam salatu....
I verovatno sam nešto zaboravila da napišem....
E, da stiglo pečeno prasence![]()
Ti si bas vredna ... a posle silnih praznika treba to i pojesti![]()

Affro, daj recept za tu pitu ako te ne mrzi, da ne listam nazad gde beše...
hoću i ja da pravim danas il sutra![]()

...sto se dvoumis napravi i jedno i drugo![]()