Mali suncokret
Zainteresovan član
- Poruka
- 490
Za muza, njegov omiljeni kolac

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ajd, pitaću... da li mogu da se spremaju pihtije od praseće glave ili baš mora da bude svinja ?

. Ima rernu sa ventilatorom. . 

ЛажедU.Auuu Jandrlino mljac ti i ovog puta po mom ukusu
Te palacinke sa slatkim sirom zapecene u rerni su (tako je meni receno) slavonski specijalitet u koji se oni kunu a koji sam ja rado usvojila kao da sam i ja odande. Sto se mora nije tesko
A dimljenu piletinu bih rado kupila, jela sam par puta i to u restoranu a nisam vidjala po mesarama, bar ne ovde po mom kraju. Jel upucen neko gde ima da se kupi, lokacije centar, Novi Beograd i Zemun?
ЛажедU.
Бачки специјалитет, Славонци су сиротани за Бачване.
))
Стипсе.jesu, uvjerio sam se, kad nisam crko jeduci, kad su krenuli iznositi jedno po jedno....agonijica))
ne znam dal ima da se kupi, moja mama je licno dimilaAuuu Jandrlino mljac ti i ovog puta po mom ukusu
Te palacinke sa slatkim sirom zapecene u rerni su (tako je meni receno) slavonski specijalitet u koji se oni kunu a koji sam ja rado usvojila kao da sam i ja odande. Sto se mora nije tesko
A dimljenu piletinu bih rado kupila, jela sam par puta i to u restoranu a nisam vidjala po mesarama, bar ne ovde po mom kraju. Jel upucen neko gde ima da se kupi, lokacije centar, Novi Beograd i Zemun?

Што би Нушић рек'о, биће ти то олакшавна околнос'!
Ja sam se ogradila, kazem kako sam cula...
Свака права бачка кућа има пушницу.ne znam dal ima da se kupi, moja mama je licno dimila![]()