- Poruka
- 11.443
Ajd, pitaću... da li mogu da se spremaju pihtije od praseće glave ili baš mora da bude svinja ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajd, pitaću... da li mogu da se spremaju pihtije od praseće glave ili baš mora da bude svinja ?

Pa što sad plačeš, jel ti žao praseta ?

gde paradajz, krastavac i zelena u sred zime, pogotovo paradajz, meni ni ovaj u sezoni se ove godine nije svideo....

Peku se čvarci...10 kg masnoće u kotiliću za riblju čorbu...
A kuvam i neke pihtije sa prasećom glavom, sad, dal će uspeti, ne znam , ubacila sam i dva papka.
Što se ručka tiče, goveđa supica što se zagubila u frižideru, karabatci pečeni i verovatno pire iz kesice.

Kod nas, uglavnom kada se tako kuva, niko ne jede ništa jer nam se smuči od mirisa, verujem da će i ovaj put. Mm čvarke topi napolju, pihtije u drugom delu kuće gde retko ulazimo, a ionako je sve to za sutradan, u stvari prekosutra jer je sutra posni dan Krstovdan.danas kuvas samo dijetalno![]()

ja srgarepu i krompir leso..
i dinstam junetinu sa turskim zacinima - citava kuca mi mirise
i jos sam dodala slacicu i kleku..![]()

Peku se čvarci...10 kg masnoće u kotiliću za riblju čorbu...
A kuvam i neke pihtije sa prasećom glavom, sad, dal će uspeti, ne znam , ubacila sam i dva papka.
Što se ručka tiče, goveđa supica što se zagubila u frižideru, karabatci pečeni i verovatno pire iz kesice.
ubaci i neku pilecu nogu
ond ase sigurno steze
proveren kafanski fazon
a i posto cesto takvu smesu kuvam psima
kad ina pilece noge stegne se toliko da mi je bas tesko da odvojim

Kopiram, samo malo, ubacila sam par zrnaca kleke u pileće karabatake koji se dinstaju, oće valjati ? Nisam nikad do sad spremala ništa sa klekom, jer dosta tri zrna po komadu mesa ?