xella
Veoma poznat
- Poruka
- 14.341
Za ručak kiseli kupus, proja. Za večeru koh sa kokosom 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i salate (cvekla, turšija)jel imas terasu?
napolju je i u najtoplijem delu dana t* kao u frizideru.pa dok ga ne popravis..
kako je mene mrzelo jutros da ustanem kada mi je bilo vreme za bazen
danas cu samo leso pileci file..
i rizoto sa povrcem..
i pilecu supu koju nisam spremala 100 god,jer je ne volim zbog mirisa..sve se nadam da ce ova da bude blaga.. zao mi da prospem one minerale..
i kolac sa makom i cokoladom..
ne bih kolace spremala,al ih dete spominje nedelju dana..

zene pomoc mi treba
elem, pocela sam da pravim krempite i sad zavrsila sam fil sa sve ukuvanim zumancima i umesanim snegom od bbelanaca i sve je ispalo ok, problem je sto nisam stigla da razvijem i ispecem kore ( oglasila se sirena) i to cu zavrsiti za koji sat, kada se fil vec stegne i oladi pa me zanima da li smem taj fil da podgrejem, samo malo da omeksa da mogu da ga razlijem po kori? strah me da ne splasne posle tog " podgrevanja"

sledeci put onda prvo kore spremi
ebga, znala sam
a da ga stavim vrelu vodu,u serpu sa vrelom vodom da se sporije hladi?
propasce mi krempite : (

a kad razmislim mislim da mora prvo fil jel se.krempita pece?propasce krempite, al nece korice sa filom![]()
što ja volim kiseli kupus i proju da kombinujem, mislila sam da samo ja tako jedem: )))

trebalo je prvo kore, inace dok sekore peku spremim fil, ali ovog puta nije moglo tako
Paravo da ti kažem, koh nisam nikada volela, ne znam što
mada čim si stavila kokos, mora biti ukusno
Pored ovih pomodarskih kolača retko ko se seti starih dobrih recepata. I ne znam šta mi bi, ali prijeo mi se koh
Znaš onu temu "Šta vam se jede"? Nikada nisam znala šta tu da postavim... a onda dva dana razmišljam o kohu... u hladnom mleku... mmmmm.... I nađem ovaj recept sa kokosom. Extra je. Aj iskuckaću recept posle, pa probajte 
Pošto si ti pravila, ne sumnjam da je dobro![]()