dive
Legenda
- Poruka
- 61.256
Treba mi proveren recept za ovčiju čorbu, ako je neko kuvao?
A čorbu bih kuvala od ovčije glave.

to jedino smokvu da pitas..ona je iskusna sa glavama..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba mi proveren recept za ovčiju čorbu, ako je neko kuvao?
A čorbu bih kuvala od ovčije glave.

za crni luk i kiselu jabuku nisam čula da je iko ikada stavio u salatu
kakvog to može biti ukusa?

al je to originalan recept
al je to originalan recept
u rerni
a kupila sam i makaronu od heljde, mnogo je dobra![]()
u originalan recept ni ne ide piletina
u to sam sigurna
u originalnom ide crni luk i kisela jabuka i ja sam u to sigurna![]()
ruska
Pogledajte prilog 266328
i ajvar torta za Božić
Pogledajte prilog 266329
i pravila sam Bejlis ...ček' da proverim da li se tako zove
Pogledajte prilog 266330
samo nemam adekvatne čaše
Da nisi pobrkala sa šarenom salatom, koju u našem kraju zovu ruska? To je ona kisela, od seckanog povrća, koje se stavlja u tegle.

ide i šunka...mada su meni tvrdili da je originalna ruska (Oliverova) salata samo sa kvalitetnom mortadelom (?)
http://4.***************/-r-5A
[/QUOTE]
joj ja tako ne volim te salame i praske sunke :sad2:
za crni luk i kiselu jabuku nisam čula da je iko ikada stavio u salatu
kakvog to može biti ukusa?
joj ja tako ne volim te salame i praske sunke![]()
to je onaj što je Fibi postavila a Biićka skoro pravila...davaj recepat za Bejlis
Važan je recept, glava nije važna, onako uzgred sam je spomenula, stoji mi u zamrzivaču još od jesenas pa rekoh Božić je pravi trenutak za nešto delikatno
to jedino smokvu da pitas..ona je iskusna sa glavama..

Važan je recept, glava nije važna, onako uzgred sam je spomenula, stoji mi u zamrzivaču još od jesenas pa rekoh Božić je pravi trenutak za nešto delikatno
Ako je smokva raspoložena, pa da mi ispiše recept?
A može i neko drugi, ne bi mi bila prva glava koju kuvam, samo ovo je prva od ovce.
Bože, sama sebi zvučim kao čudovište![]()

A može i neko drugi, ne bi mi bila prva glava koju kuvam, samo ovo je prva od ovce.

Ja bih to stavio u ključalu vodu da se raskuva obavezno lovorov list,beli luk da malo "ubije miris"
Pa onda ostavio da se ohladi,skinuo lepo meso,obrazinu,ostalo bacio.
Posebno bih izdinstao crni i beli luk,šargarepu,celer,peršun možda malo graška...
Nalivao bih onom vodom,kad se izdinsta dodao ono iseckano raskuvano meso i začnio,vegeta,so,biber,i možda kiselo mleko?
Ne znam,ja bih tako možda neko ima bolju ideju![]()

Hvala ti Afro, ako je tako, onda ću da se snađem. Mora da je slično kao sa pihtijama? Ja volim da bude ljuto, staviću nekoliko ljutih suvih feferona.
Tačno,princip isti sve ostalo nijanse...moze i tako...al sve su to varijacije na temu corbe![]()

To je to! Neću da stavim grašak, njega ne volim, ali to je pravo!

?