Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam pripreme za Božić, što se mog dela posla tiče, privela kraju. Imam još da im isečem okrajke, jer sutra nikom okrajci neće biti zanimljivi, i voljno sam. Ostalo će sveki. Da zavije sarmu, skuva supu i napravi česnicu. Kao i Mardž, sa tankim korama, orasima i medom. Muž će da donese prasence iz pečenjare. Eto. Božić može da dođe. :aha:

...pa hebiga Dive, znaci ako ne pravim rusku nemam s'cim da se hvalim,
i ako je ne budem pravila u narednih godinu dana, nista od hvale...e cvrc,
moja je meni najbolja, sta cu kad drugu nemam:hahaha:

prosetaj malo po temama, pa ces da vidis zasto se hvalim :D

joj moja sestra je krenula da eksperimentise jer joj je dobitni recept dosadio..
pa je izbacila krompir, a ubacila kukuruz..
pa je izbacila piletinu, a ubacila tanko secenu sunku..
to na kraju vise nije licilo ni na sta :sad2:

prosetaj malo po temama, pa ces da vidis zasto se hvalim :D

joj moja sestra je krenula da eksperimentise jer joj je dobitni recept dosadio..
pa je izbacila krompir, a ubacila kukuruz..
pa je izbacila piletinu, a ubacila tanko secenu sunku..
to na kraju vise nije licilo ni na sta :sad2:

....ma salim se bre sta ti je....a meni nije ruska ako nije sa piletinom, cak ne samo pilece belo, nego manje
celo pile....manje krompira i manje kuvanih jaja nego drugi stavljam jer ne volim krompir, a jaja puste neku "vodu",
ali uglavnom pravim klasicnu recept od pre "stogodina":)

ja ne volim svaku rusku
kad prekuvaju povrce, kad krupno seku, kad stave jeftin majonez, kad ubace neku mrdljivu salamu hehe i tako, slabo je jedem kod drugih, mada generalno u tudjoj kuci sve slabo jedem jer mi se cesto nista ne svidi :-D picajzla sam i teska , znam :) al volim da jedem kad znam kako se spremalo, ako mi je na oko neprivlacno, necu jesti

pita sa jabukama

Fotografija1189.jpg

pasulj za sutra

Fotografija1184.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back