ma zamalaj malko rastopljenim margarinom i pospi suZanom...biće extra...
i obavezno da slikaš...![]()
...ali imam samo onaj dobro jutro

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma zamalaj malko rastopljenim margarinom i pospi suZanom...biće extra...
i obavezno da slikaš...![]()
...ali imam samo onaj dobro jutrojel moze taj?
e super...taj ne moraš ni da topiš...![]()
...aha ok, ajd bas da vidim na sta ce to da lici....hvala![]()
bar znaš koga ćeš da pljuješ ako ne uspe...![]()
od moje posete TAMO je već dobrenih 2 god..ja još uvek ne mogu da se oslobodim ukusa i energije
Da li si jela one ogromne krompire punjene čudima od junećeg girosa i šurnajs dodataka ( Ispod Ataturkovog mosta u boemskoj četvrti)
a tek patlidžan njihov..pa jogurta nemaju već je kiselo mleko kao najfinija pavlaka(mileram)..da ne pričam o Naru (sokovi cedjeni na licinom mestu)
a plodovi kao 4 pesnice velikiitd..
začina sam jako malo donela..mada pojedine je trebalo kupiti .. ne može sve![]()
...axaxaxa...ma necu bre, ja nemam vagu pa sve radim odokativno, tako da sam uvek u problemu
da li je dovoljno brasna, jos ovo integralno izgleda "gusce" i treba mu vise i da nadodje i da se
ispece....ali mi se ukus mnogo vise dopada, ne trpi mi zeludac belo brasno nikako...
...sladak kupus, sa malo svinjskog i malo juneceg mesa....bice i za sutra...
dinstani sladak kupus sa novim zacinima - lomljeni biber, kari i dimljeni tucani cili..ljudi moji kako to daje dobar ukus hrani!!!kad budem cula da neko ide na istok, reci cu mu da mi kupi ceo kilogram..ako ja ne odem pre toga..
![]()
hocu..na taj dimljeni mislim..
on je crne boje, ali ne mirise na dim..
kupila sam ga na bazaru zacina..uredno slozen u kupu.i ne bi mi palo na pamet da ga kupim, da me tucin nije ubedio..
ubedio me za to i za neki zacin za mesco koji isto fenomenalno mirise..
ja ne znam da li je neki turcin umesao prste u moje gene, ali sam pod tako jakim uticajem svega, pa i hrane..
ljudi jedu jako puno povrca, jako malo kvasca, jako malo mesa..meso im je tek u tragu u okviru obroka, i posle jela se osecas lagano i zadovoljena su ti sva cula..
ja sam pocela razeno samo da kupujem..
i proju pravim od mesanog kukuruznog i razenog..
i u mrvice kojima posipam pecene jabuke mesam puter sa razenim..i mnogo mi se vise svidja ukus..
super su kifle Afro...![]()
da li neko od vas zna gde u Beogradu imaju da se kupe bamije?Trazila sam ih u Veru,DIS-u,Maxiju,ideji i nigde nisam uspela dam ih nadjem...nije ih bilo ni na pijaci.
da li neko od vas zna gde u Beogradu imaju da se kupe bamije?Trazila sam ih u Veru,DIS-u,Maxiju,ideji i nigde nisam uspela dam ih nadjem...nije ih bilo ni na pijaci.