Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vidim, pocela si od stopala :hahaha:

daj da vidimo na koga je, da li na tebe ili "dragog" ;)

danas, upravo eksperimentisem, piletina sa koka kolom, po receptu: http://wannabemagazine.com/coca-cola-recepti/
prilog pire krompir
supa, pola pileca pola pacja :D
Pileći bataci u Koka-koli
Ovo je veoma jednostavan recept. Pomešajte pileće batake sa soja sosom i neka odstoje 10 minuta. Propržite ih ina tiganju 10minuta i na kraju dodati opet još malo soja sosa zvog slanoće i jednu čašu koka kole. Neka se meso kuva malo u koka-koli. Ne bacajte sos već služite sa pirinčem. Možete da probate da stavite i crni luk, a skoro sam otkrio da umesto crnog luka stavim supu od luka.

znaci sutlijas sa pudingom je turski sutlijas :think:
kod mene se uvek tako i pravi, sem kad nema pudinga, a uglavnom ima :)
secera stavim samo nekoliko kasika, od 10 i vise bih umrla mlada i neiskoriscena
evo vam jos jedan predlog, isproban - sa coko pudingom i komadicima crne cokolade, cimet je obavezan
i jos bolji mi je ukus sa sojinim mlekom, nekako je kremastiji
to bese nekad, jer vise ne koristim sojine proizvode

a danas, bareni prokelj i krompir, preliven maslinovim uljem sa puno belog luka, od zacina morska so i biber
juce je i kod nas bio pasulj :D
marge, ja postim, ako stignem stavicu svoj predloge i slike posnih jela, kasnije

mmmmm lukac!!!
znas i ti cime treba hraniti viteza i junaka, ja redovno poludim od toga :per: :))))

vidim, pocela si od stopala :hahaha:

daj da vidimo na koga je, da li na tebe ili "dragog" ;)

danas, upravo eksperimentisem, piletina sa koka kolom, po receptu: http://wannabemagazine.com/coca-cola-recepti/
prilog pire krompir
supa, pola pileca pola pacja :D
Pileći bataci u Koka-koli
Ovo je veoma jednostavan recept. Pomešajte pileće batake sa soja sosom i neka odstoje 10 minuta. Propržite ih ina tiganju 10minuta i na kraju dodati opet još malo soja sosa zvog slanoće i jednu čašu koka kole. Neka se meso kuva malo u koka-koli. Ne bacajte sos već služite sa pirinčem. Možete da probate da stavite i crni luk, a skoro sam otkrio da umesto crnog luka stavim supu od luka.

sad si me razocarao kao kuvar..
posle onakvih domacih supica ti ovo..gde bre taj otrov na piletinu :sad2:

Не мора да буде лоше, видиш да КараМелизује батаке, па пиринач.

Гледао сам на телевизору одличан рецепт за рижото са црним вином, панчетом и пармезаном.

Не мора да буде лоше, видиш да КараМелизује батаке, па пиринач.

Гледао сам на телевизору одличан рецепт за рижото са црним вином, панчетом и пармезаном.

kasicica meda i da vidis kako ce da budu karamelizirani :smajlikojilizeprste:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back