Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Наши све једу, све им лепо, риба, посне паприке, подварак, суљпа, ал њега нешто не правимо, пува се брате, а ми сви радимо са народом ..ждеру све ђеца... Одлично да цмоље у гостима ко што знају деца, понесемо им таблет, кад је ручак јел лепо? Дивно је све....ај сад идите играјте се. Сви задовољни, домаћица посебно.
Синоћ сам пекао кромпир у љусци у миротал. са сланином и кајмаком и парадајз чорбица
Данас злоЋин, купио сам оне словеначке кобаје, нису имали џигу синоћ у Премији,.,.
Сад гледам ову Злог прасета, па није ваљда кашиком да се је. Правио бих ја то, ал ја нисам у пил. џигу никад стављао лукац, у остале да, а у пл не....мени то не иде, и парадајз..ролована пил. са сланином оке. Негде ћу баш да пробам, кад каже Мајче да је лепа..

ooooo jos kako ide..:zjede:
ja samo ne volim da stavljam paradajz u dzigu..samo iseckam luk..sto vise, lepsa je..i cen dva belog ubacim dzigu i prvo se izdinsta na vodici koju to sve ispusti, a onda se ispece na ulju..i ne znam sta je ukusnije, onaj ispeceni luk ili sama dziga..i jos kad imam res vruc hleb da umocim i omazem tanjir na kraju..mmmm..

malopre listam fotke iz istanbula, pa da vam malo zagolicam mastu..a i sebi..tako bi se preselila u istanbul na jedno godinu dana :aha:

and0429-1.jpg

and0432-1.jpg

a ja cu sada da ocistim jabuke i da ih zapecem sa bademom i mrvicama..moje ne mogu da skinem sa tog deserta :roll:

Купуј одмах ципеле за клинца. Тако смо и ми велики, немош стигнеш да их обујеш како брзо расту, а посебно ноге :))))

Дајв, ТР кујна рулз, и ако си приметила, нема ту, све се једе, нема бацања, зато су и измислили варијате и варијанте јела и салате на тоне :))) . А то што нису дебели, раде чим мало стасају и то тешке физ. послове, велика радна снага, сви по 4. деце, а плате мале. Тамо где им је туризам, тамо им је и Мека и Медина. Руке су им се истегле од физикалисања до колена...
За џигу, лук је супер за све џигерице, нисам баш сиг. за пилећу, али пробаћу, интересује ме та комбинација.

Poslednja izmena:
Meni je najgora sestrina drugarica po pitanju tog izvoljevanja.
X puta je dolazila kod nas dok je studirala, gladni student, iz drugog grada, na ručak.
I nijednom nije prošlo bez - fuj il' bar bljak, a jednom sam je ja zamalo izbacila napolje kad je rekla kako je sarma nešto najodvratnije i ona to nikako ne može i neće da jede.
Ja se zabezeknula a moja sestra moron uzme pa joj ispeče parčence kobasice koje je ostalo za našu, treću, sestru, koja je tad radila neke grozne terenske poslove, po cičama zimama.
Šta če jadna drugarica, gladna je.
Brate, neka jede hleb i margarin.
Nije ona glad ni primirisala.
Razmaženo i bahato.
Ne mogu da podnesem ljude koji na hranu kažu - fuj, pogotovo na ono što nisu ni probali.

Sve to treba napolje da čisti sneg i posle ne dati ništa.
Za doručak bi i masan papir pojeli :))))

Mislim, samo mi je ovako došlo malo da kažem koju na tu temu, ja jedem sve, kao prava krmača :lol:
U skladu sa tim, danas za ručak drnč, nešto malo nekog gulaša, jedan pečeni batak, ostaci nekog đuveča i malo supe, ioanko se sve to u žekiju izmeša :)))))

Meni je najgora sestrina drugarica po pitanju tog izvoljevanja.
X puta je dolazila kod nas dok je studirala, gladni student, iz drugog grada, na ručak.
I nijednom nije prošlo bez - fuj il' bar bljak, a jednom sam je ja zamalo izbacila napolje kad je rekla kako je sarma nešto najodvratnije i ona to nikako ne može i neće da jede.
Ja se zabezeknula a moja sestra moron uzme pa joj ispeče parčence kobasice koje je ostalo za našu, treću, sestru, koja je tad radila neke grozne terenske poslove, po cičama zimama.
Šta če jadna drugarica, gladna je.
Brate, neka jede hleb i margarin.
Nije ona glad ni primirisala.
Razmaženo i bahato.
Ne mogu da podnesem ljude koji na hranu kažu - fuj, pogotovo na ono što nisu ni probali.

Sve to treba napolje da čisti sneg i posle ne dati ništa.
Za doručak bi i masan papir pojeli :))))

ja bi drugarici reko da je kreten, pa da mi je rod najrodjeniji.

Купуј одмах ципеле за клинца. Тако смо и ми велики, немош стигнеш да их обујеш како брзо расту, а посебно ноге :))))

Дајв, ТР кујна рулз, и ако си приметила, нема ту, све се једе, нема бацања, зато су и измислили варијате и варијанте јела и салате на тоне :))) . А то што нису дебели, раде чим мало стасају и то тешке физ. послове, велика радна снага, сви по 4. деце, а плате мале. Тамо где им је туризам, тамо им је и Мека и Медина. Руке су им се истегле од физикалисања до колена...
За џигу, лук је супер за све џигерице, нисам баш сиг. за пилећу, али пробаћу, интересује ме та комбинација.

verovatno cu da se ponovim jer ne znam vise kome sam sve rekla, ali ja sam turcima ODUSEVLJENA!!!
vredni, vredni, vredni!
pedantni, pedantni, pedantni!

za ova cetiri dana nisam osetila ni jednog turcina i ni jednu turkinju da smrde!
a vozila sam se i taksijem i metroom i isla sam u dzamije dok s bile pune i dok su se molili..dobro, nisam im bas prilaila, ali ih je bilo nebrojeno na gomili..pa u plavoj dzamiji samo kad se izuju svi pa bi trebalo da se popada u nesvest jer je tepih na podu!
a ono nista!
a stvarno su zakon i nije im bezveze otomansko carstvo bilo onoliko..
kad bi znali za koje! vreme u on vreme XIV i XV veka kakve su gradjevine zavrsavali za samo godinu dana, a da iste i dan danas postoje!
a ne ko nas bekuta sa koridorom deset :roll:

verovatno cu da se ponovim jer ne znam vise kome sam sve rekla, ali ja sam turcima ODUSEVLJENA!!!
vredni, vredni, vredni!
pedantni, pedantni, pedantni!

za ova cetiri dana nisam osetila ni jednog turcina i ni jednu turkinju da smrde!
a vozila sam se i taksijem i metroom i isla sam u dzamije dok s bile pune i dok su se molili..dobro, nisam im bas prilaila, ali ih je bilo nebrojeno na gomili..pa u plavoj dzamiji samo kad se izuju svi pa bi trebalo da se popada u nesvest jer je tepih na podu!
a ono nista!
a stvarno su zakon i nije im bezveze otomansko carstvo bilo onoliko..
kad bi znali za koje! vreme u on vreme XIV i XV veka kakve su gradjevine zavrsavali za samo godinu dana, a da iste i dan danas postoje!
a ne ko nas bekuta sa koridorom deset :roll:

a i bili su mnogo humaniji nego ovi sada sto vladaju, turci su uzimali cetvrtinu, pa ni toliko, i vodili su talentovanu djecu da ih skoluju besplatno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back