Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hahhahahahhahaa...idi bre ZD...:rotf:

nije Afro s kiselom pavlakom...
piškote potopljene u nes kafu,krema od 3 pudinga u 1 l mleka i 1 margarina...
odgore šlag..u sredini maline...
slikaću vam sutra kad je presečemo...

a stvarno mi bilo dosadno danas...
evo gotove i kifle...sad će da večeraju...odlično,opeeeeeeeeet ispale...:flert:
Neko je nesto nama obecao,pa nista :) Ja cekala slicicu .... :( I da pitala sam dal`to to tri reda piskota ide?

Neko je nesto nama obecao,pa nista :) Ja cekala slicicu .... :( I da pitala sam dal`to to tri reda piskota ide?

joooooooooooj,pojela deca a da nisam stigla da uslikam...:rotf:

donji red 4 reda po 3 piškote,preko toga trećina fila...onda samo sa spoljne strane po tri piškote ,u sredinu maline pa fil,pa opet sa spoljne strane po tri piškote u sredinu maline pa fil i onda šlag...

evo ovako nekako...

3444_504688096217903_319185579_n.jpg

joooooooooooj,pojela deca a da nisam stigla da uslikam...:rotf:

donji red 4 reda po 3 piškote,preko toga trećina fila...onda samo sa spoljne strane po tri piškote ,u sredinu maline pa fil,pa opet sa spoljne strane po tri piškote u sredinu maline pa fil i onda šlag...

evo ovako nekako...

3444_504688096217903_319185579_n.jpg
Hvala na brzom odgovoru :) Bas me interosovalo to sa redanjem piskota,ja mislila samo sa strane idu,pa mi opet nije bilo jasno..... Imam nameru da pravim,volim ovakve brze jednostavne kolace a verovatno je i ukusan kada je tako brzo planuo...

Hvala na brzom odgovoru :) Bas me interosovalo to sa redanjem piskota,ja mislila samo sa strane idu,pa mi opet nije bilo jasno..... Imam nameru da pravim,volim ovakve brze jednostavne kolace a verovatno je i ukusan kada je tako brzo planuo...

preukusan...piškote sam umakala u nes kafu,ali ože se recimo umakati u mleko,sok od narandže,ko šta voli...voće može biti neko drugo,mada bih ja ostala na crvenom (jagode,maline,kupine..)...može i puding biti drugi,čokolada,voćni....ma varijacije su nebrojene,samo mašta da radi...:ok:

...mnogo si ti to Smoki razmazila, ja da ti kazem:mrgreen:

...sto bi rekla moja baba "jeli bi oni pa bi pitali jel' ima jos", nego im se moze da zezaju
kad imaju koga:tiganj:aktiviraj pa da vidis....

...mi danas imamo pasulj od juce, samo da iseckam kupus salatu opet:)

...sto bi rekla moja baba "jeli bi oni pa bi pitali jel' ima jos", nego im se moze da zezaju

pre meseca dana sam iznela starijem sinu rucak (ne secam se sta je to bilo) i rekao je ja ovo ne jedem
a ja kazem,drugo neces dobiti,jesces ga i sutra
on izvadi nesto suvo iz frizidera i pojede
sutra skuvam nama nesto drugo,a njemu opet ono od juce
on opet nece da jede i kaze,ja sam tvrdoglaviji od tebe
sutra dan ja njemu isto jelo i na kraju sedne i pojede ga
al meni ta pobeda nije prijala :(

volim i ja da psremam mojima šta vole,misim nisam ja neka veštica...
al kuvanje mora da se jede...pogotovo određene vrste namirnica koje MORAJU da unose....:tiganj:

Slažem se sa ovim, nema trte mrte.:evil:.

pre meseca dana sam iznela starijem sinu rucak (ne secam se sta je to bilo) i rekao je ja ovo ne jedem
a ja kazem,drugo neces dobiti,jesces ga i sutra
on izvadi nesto suvo iz frizidera i pojede
sutra skuvam nama nesto drugo,a njemu opet ono od juce
on opet nece da jede i kaze,ja sam tvrdoglaviji od tebe
sutra dan ja njemu isto jelo i na kraju sedne i pojede ga
al meni ta pobeda nije prijala :(

...zasto? u cemu je problem?

...mislim da si ti previse emotivna kad su neke stvari u pitanju i oni to znaju,
pa se zato tako i ponasaju, samo mislim da je sad prilicno kasno da tu mnogo
menjas....to se radi od malih, malih nogu:heart:
...naucis ih da biranja nema, pa kad odrastu i postanu ljudi onda neka fantaziraju
koliko hoce, ako im se moze....ali znas da ni u jednoj situaciji nece ostati gladni,
jer se kolo srece okrece....
...al da ne mracimo....sta je tu je sad :heart:

...nego mogla bih da mesim nesto, mama je pocela da kuka, kako joj se jede
neko testo:mrgreen:

Наши све једу, све им лепо, риба, посне паприке, подварак, суљпа, ал њега нешто не правимо, пува се брате, а ми сви радимо са народом ..ждеру све ђеца... Одлично да цмоље у гостима ко што знају деца, понесемо им таблет, кад је ручак јел лепо? Дивно је све....ај сад идите играјте се. Сви задовољни, домаћица посебно.
Синоћ сам пекао кромпир у љусци у миротал. са сланином и кајмаком и парадајз чорбица
Данас злоЋин, купио сам оне словеначке кобаје, нису имали џигу синоћ у Премији,.,.
Сад гледам ову Злог прасета, па није ваљда кашиком да се је. Правио бих ја то, ал ја нисам у пил. џигу никад стављао лукац, у остале да, а у пл не....мени то не иде, и парадајз..ролована пил. са сланином оке. Негде ћу баш да пробам, кад каже Мајче да је лепа..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back