gost 273051
Elita
- Poruka
- 18.927
Slonče srecna slava, njam, njam...
Tema
svinjska dziga sa puno luka, pire, podvarak.
Tema
svinjska dziga sa puno luka, pire, podvarak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam šta je OS (znam da nisi mene ni pitala), ali si promenila i avatar, pa te sad ne prepoznajem
XELLA pomagaj ... promenila sam OS i ne mogu da nadjem one hlepcice brze sa praskom za pecivo
a bas bi to opet pravila ... onih 6 komada
Scones ili brzi hleb:
Pomešati 400 gr brašna i prašak za pecivo, dodati 100 gr margarina i 400 gr jogurta i umesiti testo. Napraviti 6 kuglica i staviti na pobrašnjeni lim. Kuglice potapšati brašnom i peći 15-ak min na 220 stepeni.
![]()
eto i xella se javila, nisam baš hitra, ali od viška glava ne boli...
данас печени пасуљ
мсм скувала јуче пасуљ, намерно више
па оно што је остало, данас, прпржила сланине и лука, па преко тога пасуљ и павац рерна
A sto je cekas da se ukiseli ?jao, nemam cvekle, juče pojeli poslednje zalogaje iz tegle, a novu nisam napravila. Napraviću, samo mi treba par dana da se malo ukiseli.
!
Misliš na scones? Evo posta od ranije:...
Scones ili brzi hleb:
Pomešati 400 gr brašna i prašak za pecivo, dodati 100 gr margarina i 400 gr jogurta i umesiti testo. Napraviti 6 kuglica i staviti na pobrašnjeni lim. Kuglice potapšati brašnom i peći 15-ak min na 220 stepeni.
evo ti Iva, našla sam:
Scones ili brzi hleb:
Može! Volim ja razne varijante sa cveklom, ali najvolijem tu ukišeljenu. Pa i paprika treba da se jede. Mi svi navalimo na cveklu, a ostalo stoji.A sto je cekas da se ukiseli ?
Ako baris celu duze proces traje ... pa ljustenje pa seckanje i posle zacinis po ukusu , sirce , so ( bez ulja )
U zadnje vreme praktikujem brzu varijantu ... oljustim , isecem na slajsove , prelijem u loncu samo da ogrezne i brze se kuva i delimicno ispari ta voda dok se kuva , taman koliko mi treba , ne cedim
kad se ohladi , zacinim ... i to je to ... opet moze odmah da se jede![]()
hahah, u isto vreme
I kod nas pasulj. Kuvala sinoć da bi danas mogli da idemo na sneg. Bili smo, izdržali sat vremena, napravili cool sličice, sada se malo grejemo, pijemo kaficu, pa ćemo ručati i onda opet na sneg![]()
i xella promenila avatar. I Afro juče. Samo ja imam isti, letnji i to još od prošlog leta.
Vi baš uživate! Tako i treba. Meni žao što su deca porasla, pa sad nemam s kim da se sankam.
i xella promenila avatar. I Afro juče. Samo ja imam isti, letnji i to još od prošlog leta.
Vi baš uživate! Tako i treba. Meni žao što su deca porasla, pa sad nemam s kim da se sankam.
Ja u zadnje vreme najvise volim izrendanu cveklu + izrendanu sargarepu, cen-dva bela luka, dodam jabukovo sirce ,so i malo maslinova ulja .Prelepo ...Može! Volim ja razne varijante sa cveklom, ali najvolijem tu ukišeljenu. Pa i paprika treba da se jede. Mi svi navalimo na cveklu, a ostalo stoji.
Ja u zadnje vreme najvise volim izrendanu cveklu + izrendanu sargarepu, cen-dva bela luka, dodam jabukovo sirce ,so i malo maslinova ulja .Prelepo ..
u jbt....da mi je ajvar:smajliupaniKi:
![]()
izvolte![]()