Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
За момчад данас фино печено пиле, купио сам га готовог, додаћемо само пек. кромпир.
Мама ће да направи неку чорбицу и решен касни ручак кад се сви окупимо.

nisam ja ni napisala nista negativno, to je bila samo primedba i komentar.korstitla sam isti recept, sa istog sajta, i ovo je komentar slican mom :
i ja sam sinoc pravila vasu verziju ali mi je bilo previse rize na tu kolicinu vode/mlijeka...sledeci put stavicu samo jednu casu sasvim je dovoljno..po mom ukusu..inace cimet dobro ide s tim i ja sam stavila jos narendane bademe
smiley-smile.png

E, pa možda si stavila npr. punu do vrha šolju pirinča, a kada si merila vodu/mleko onda skoro do vrha (kao kad kuvamo kafu), pa je zbog toga bilo viška pirinča. Verujem da će sledeći put biti savršeno. :D

:bye:

xella, bljutavo nije definitivno sa manje secera, samo nije preslatko....
mi ne volimo kolace u kojima nista sem secera i ne osetis

Kada u receptu piše 20 kašika, ja stavim 20 kašika, jer da bi mogla da komentarišem recept, taj isti recept moram i da ispoštujem.

Uglavnom su recepti tačni, ne piše recepte baš svako. Retko kad mi se desi da menjam recept i da smanjujem i dodajem šećer, ali to je opet stvar ukusa.

P. S. Gulaš se još krčka, biće makarone uz. Toliko sam zakuvala da ne mogu knedle ni da stanu u šerpu. :lol:

...sto je nisi malo spikovala, onda se uvek lepse i brze ispece i meso nekako bude socnije?

...nego da pitam za taj Metro, jesu to one prodavnice gde mogu da kupuju samo odabrani koji imaju
svoje firme, pa imaju te specijalne kartice, ili moze i ostala sirotinja raja???

...sto je nisi malo spikovala, onda se uvek lepse i brze ispece i meso nekako bude socnije?

...nego da pitam za taj Metro, jesu to one prodavnice gde mogu da kupuju samo odabrani koji imaju
svoje firme, pa imaju te specijalne kartice, ili moze i ostala sirotinja raja???
Nabaviš od nekoga karticu, ili zamoliš onoga ko je već unutra da ti na svoju karticu kuca račun. Mi imamo od poznanika, važno je samo da kažeš na kasi da hoćeš fiskalni račun, da ne opterećuješ firmu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back